Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Functioneel beheerder

Werkgever:CBS
Plaats:Heerlen

Altijd op zoek naar verbeteringen? Schakel je graag met gebruikers? Word functioneel beheerder voor een applicatie die de basis vormt voor vrijwel alle bedrijfsstatistieken van het CBS. Herken je jezelf in deze vacature? Reageer dan snel.

Dit is jouw uitdaging:

Je bent op zoek naar een uitdagende baan. Je vindt het leuk om samen te werken met een Agile team, verstoringen op te lossen en acceptatietesten uit te voeren. Daarnaast ben je graag betrokken bij vernieuwingsprojecten. Met je proactieve en creatieve houding zoek je voortdurend naar verbeteringen, zowel voor jezelf als voor je team en onze samenwerkingspartners.

Kwaliteit en integriteit staan voor jou hoog in het vaandel. Het is voor jou belangrijk om voor een werkgever te werken, die iets betekent voor de maatschappij.

Dit ben jij:

  • ­Je hebt tenminste een hbo werk- en denkniveau.
  • ­Je hebt minstens drie jaar aantoonbare werkervaring met functioneel beheer of een soortgelijke functie.
  • ­Je bent BiSL- gecertificeerd of bereid het certificaat te behalen.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in SQL.
  • Je bent een teamspeler en beschikt over goede mondelinge én schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Dit is je team:

Het team waarin je gaat werken, is onder andere verantwoordelijk voor het onderhouden, verder ontwikkelen en vernieuwen van het Algemene Bedrijven Register. Het bedrijvenregister van het CBS vormt dé bedrijvenruggengraat voor de Nederlandse economie en is uniek in Europa.

We spelen dus een belangrijke rol in de totstandkoming van de bedrijvenstatistieken voor Nederland.

Je hebt korte communicatielijnen met het Agile team, de statistiekmakers en collega's binnen het team. Je gaat nauw samenwerken met de Product Owner en andere functioneel beheerders op de afdeling.

Dit is je sollicitatieprocedure

We voeren twee gesprekken en sluiten het sollicitatieproces af met een arbeidsvoorwaardengesprek.

We sluiten de vacature als we die hebben ingevuld.

Dit kun je van ons verwachten

Voor onze arbeidsvoorwaarden volgen wij de CAO Rijk.

  • ­Een salaris van minimaal EUR 3091,- en maximaal EUR 5586,- bruto per maand op basis van 36 uur. De inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Je ontvangt 8% vakantiegeld en een 13e maand. In totaal is dit 16,37% bovenop je salaris waarbij je zelf bepaalt hoe, wanneer en op welke wijze je deze wilt inzetten. Dit noemen wij het Individueel Keuze Budget (IKB).
  • Je bouwt pensioen op bij het ABP Pensioenfonds.
  • Je werkt hybride waarbij we als richtlijn hebben minimaal 2 dagen per week op kantoor In je team maak je daarover afspraken.
  • Je krijgt een laptop (Microsoft of Apple) en mobiele telefoon (Android of iOS).