Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Verzorgende IG (of EVC) Glana

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Geleen

\Voor onze afdeling Heimstenraderhof binnen zorgcentrum Glana in Geleen zijn wij op zoek naar een enthousiaste Verzorgende IG-er of EVC’er die ons team wil komen versterken. Heb jij een groot zorghart en altijd al iets hebt willen betekenen voor de ouderenzorg, dan is dit je kans!

We stimuleren onze bewoners om zo lang mogelijk hun eigen leven te leiden, waarbij alle activiteiten en zorg aansluiten bij hun interesses en het dagelijks ritme. Spreekt jou dit aan, twijfel niet en maak je interesse kenbaar voor deze leuke en uitdagende functie!

Waar kom je te werken

Zorgcentrum Glana bestaat uit verschillende afdelingen met ieder hun eigen aandachtsgebied. Op afdeling Heimstenraderhof wonen 29 bewoners. Er wordt gespecialiseerde zorg verleend aan mensen met psychogeriatrische aandoeningen. Elke bewoner heeft een eigen slaap-woongedeelte, en per 2 bewoners wordt er een badkamer gedeeld. Er zijn gezamenlijke woonkamers verdeeld over de afdeling. We stimuleren onze bewoners om zo lang mogelijk hun eigen leven te leiden. We sluiten ons aan bij het dagelijks ritme van onze bewoners.

Onze zorgmedewerkers worden regelmatig geschoold om hun kennis en vaardigheden te verbeteren en beter aan te sluiten op de individuele zorgbehoeften van de cliënt, waardoor jij als verzorgende IG-er jezelf verder kunt ontwikkelen en de beste zorg kunt verlenen.

Jouw nieuwe baan

Binnen ons hechte team van zorgcollega’s heb jij als verzorgende IG een belangrijke regiefunctie. Elke dag word je uitgedaagd om met jouw expertise en actieve inzet onze bewoners de best passende zorg te bieden en een gezellige en huiselijke sfeer te creëren. Je vervult deze rol door dagelijkse zorg te verlenen aan onze bewoners en bij te dragen aan hun lichamelijk en geestelijk welzijn, waarbij hun individuele wensen en behoeftes altijd centraal staan. Je volgt de zorgleefplannen en hebt veelvuldig contact en overleg met collega’s vanuit verschillende disciplines, zoals artsen en psychologen. Indien nodig neem je de juiste acties.

Je werkt vanuit een open communicatieve werkhouding, waarbij er veel ruimte is voor eigen ideeën, creativiteit, verbeterpunten en feedback. Als teamlid en individu ben je in staat om te improviseren, bewaak je je eigen grenzen en draag je positief bij aan het behalen van de (team)resultaten.

Wat neem je mee?

  • Voor de functie van Verzorgende IG ben je het bezit van het diploma verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) of een in Nederland gelijkwaardig gewaardeerd buitenlands diploma. Beschik je daarnaast over een aanvullend diploma tot contactverzorgende of ben je bereid om scholing tot contactverzorgende te volgen, dan kun je aan de slag als EVC’er.
  • Je hebt noodzakelijke kennis van en inzicht in procedures, protocollen en werkwijzen van de eigen en andere afdelingen en draagt hierdoor bij aan patiëntveiligheid.
  • Je hecht waarde aan huiselijkheid en gezelligheid, en draagt hier met jouw enthousiasme en persoonlijkheid positief aan bij;
  • Je bent ondernemend en bent in staat om mogelijkheden en kansen te herkennen en initiatieven te nemen om verbeteringen aan te brengen in het belang van de bewoner;
  • Je bent stressbestendig en weet rustig te blijven in snel veranderende situaties.

Wat bieden wij?

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • De arbeidsduur bedraagt gemiddeld 28-32 uur per week. Er wordt gewerkt in alle diensten (zowel vroege-, late- en nachtdiensten). Door middel van team roosteren heb je invloed op eigen rooster;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Salarisinschaling op basis van CAO Ziekenhuizen: Ga je aan de slag als verzorgende IG, FWG 35 (minimaal € 2.279,- bruto per maand en maximaal € 3.276,- bruto per maand op basis van 36 uur per week). Ga je aan de slag als EVC’er, FWG 40 (minimaal € 2391,- bruto per maand en maximaal 3484,- bruto per maand op basis van 36 uur per week);
  • Ook jouw ontwikkeling staat bij ons niet stil! Door ons brede scala aan zorg zijn er volop kansen om jezelf te blijven uitdagen. Neem zelf de regie met je persoonlijke ontwikkelingsplan, ga in gesprek met onze loopbaanadviseurs of maak gebruik van de diverse mogelijkheden die de organisatie je te bieden heeft, denk bijvoorbeeld aan (verkorte) opleidingen, een werkbegeleiderscursus, palliatieve training, klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied.
Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je wellicht nog een vraag? Neem dan tijdens kantooruren (uitgezonderd op woensdag) contact op met Unitmanager Joyce van Nuil - Feron, telefoonnummer: 06-58932659 of via mail j.feron@zuyderland.nl

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.