Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verzorgende IG/ EVC de Driepoel ELV, Glana

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor onze afdeling De Driepoel binnen Zorgcentrum Glana in Geleen zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG en/of een Eerst Verantwoordelijke Contactverzorgende (EVC) die ons team wil komen versterken.

Afdeling De Driepoel, een ELV-afdeling, is een afdeling waar patiënten voor korte duur kunnen verblijven om te herstellen.

Heb jij een groot zorghart én heb je altijd al iets willen betekenen voor de ouderenzorg? Ben je bovendien op zoek naar een uitdagende, dynamische en bovenal fijne nieuwe werkplek waar jij je optimaal kunt verder ontwikkelen? Lees dan snel verder!

Jouw nieuwe baan

Onze afdeling is een dynamische en interessante werkplek. Jij houdt als medewerker van deze afwisseling en ziet het als een uitdaging om patiënten snel op hun gemak te laten voelen en in te spelen op wat zij op dat moment nodig hebben. Je gaat hierbij proactief en empathisch te werk, daarnaast ben je in staat om snel te schakelen en flexibel ingesteld. Regelmatig vindt er een gezamenlijk overleg plaats ten aanzien van de behandeling van de patiënten en het opstellen van de behandelplannen. Jij deelt hierbij graag je eigen visie en mening met het team en “spart” gezamenlijk over de beste behandelwijze. Je staat dan ook stevig in je schoenen en bent communicatief vaardig. Tenslotte vindt jij het leuk om snel te acteren op afdelingsdynamiek.

Wat neem je mee?

  • Voor de functie van Verzorgende IG ben je het bezit van het diploma verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) of een in Nederland gelijkwaardig gewaardeerd buitenlands diploma. Beschik je daarnaast over een aanvullend diploma tot contactverzorgende of ben je bereid om scholing tot contactverzorgende te volgen, dan kun je aan de slag als EVC.
  • Je draagt zorg voor het bijhouden van de vakbekwaamheid v.w.b. voorbehouden en risicovolle handelingen.
  • Je hebt noodzakelijke kennis van en inzicht in procedures, protocollen en werkwijzen van de eigen en andere afdelingen en draagt hierdoor bij aan patiëntveiligheid.
  • Je volgt in- en externe ontwikkelingen binnen het vakgebied, verkent hierbij mogelijkheden en/of consequenties voor het zorggebied en beoordeelt deze op relevantie en bruikbaarheid in de praktijk.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Aantal uren zijn bespreekbaar
  • Er wordt gewerkt in alle diensten waarbij eventuele voorkeur voor diensten en/of vaste vrije dag bespreekbaar is;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Salarisinschaling op basis van CAO Ziekenhuizen:
  • Verzorgende IG: FWG 35 (minimaal €2.279,- bruto per maand en maximaal €3.276,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).
  • Eerst verantwoordelijke contactverzorgende: FWG 40 (minimaal € 2.391,- bruto per maand en maximaal € 3.484,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).

Wat bieden wij jou nog meer?

  • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).
  • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON.
  • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Allianz).
  • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.
  • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals loopbaanadvies en andere leuke activiteiten.
Verder groeien en ontwikkelen

Ook jouw ontwikkeling staat bij ons niet stil! Door ons brede scala aan zorg zijn er volop kansen om jezelf te blijven uitdagen. Neem zelf de regie met je persoonlijke ontwikkelingsplan, ga in gesprek met onze loopbaanadviseurs of maak gebruik van de diverse mogelijkheden die de organisatie je te bieden heeft, denk bijvoorbeeld aan (verkorte) opleidingen, een werkbegeleiderscursus, palliatieve training, klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied (bijvoorbeeld omgaan met familiekwesties), verdieping in verschillende aandachtsgebieden (bijvoorbeeld mondzorg, HKM, ergo, Arbo) of de mogelijkheid om symposia te bezoeken.

Neem de stap en solliciteer

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Chantal Aarts-Laanders, unitmanager De Driepoel, telefoonnummer: +31630001153.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.