Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Neonatologieverpleegkundige

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

In ons team heb je als Neonatologie Verpleegkundige een coachende rol om samen met de ouders ervoor te zorgen dat de pasgeboren baby sneller hersteld! Een mooiere werkplek bestaat niet!

Jouw nieuwe baan

Neonatologie verpleegkundige is een geweldig beroep. Je hebt affectie met de pasgeborenen en hun ouders. De couveuse afdeling is in 2016 ondergebracht bij het Zuyderland Geboortecentrum. Kind en ouders liggen samen op een kamer, ook als de pasgeborene ernstig ziek is. Het is belangrijk dat de ouders zo snel mogelijk participeren in de zorg van hun kind. Het is namelijk bewezen, dat pasgeborenen waarvan de ouders 24 uur per dag aanwezig zijn, sneller herstellen.

Je hebt een coachende rol bij het, samen met de ouders, uitvoeren van het zorgproces. De neonatologie verpleegkundige zorgt zowel voor het kind, als de moeder.

‘Coachen van de ouders is een belangrijke taak geworden in mijn dagelijks werk. We horen van ouders dat zij het erg fijn vinden dat die mogelijkheid wordt geboden. Ik ben lid van een team waarin het ‘klikt’ onder elkaar en daar ben ik reuze trots op.’ - Wil van Riet, Neonatologieverpleegkundige

Wat neem je mee?

Jij vindt het belangrijk om je te blijven ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de afdeling en de kwaliteit van zorg.

  • Diploma A-verpleegkundige/ MBO-verpleegkundige/ Gegradueerde HBO 5/ HBO-V/ Bachelor in de verpleegkunde.
  • Registratie in het BIG-register.
  • In het bezit van de specialistische vervolgopleiding neonatologie.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een werkweek van gemiddeld 24-36 uur. De werkdagen zijn maandag t/m zondag waarbij in alle diensten wordt gewerkt.
  • Een salaris in FWG 55 met een bruto maandsalaris van € 3.434, - tot € 4.842, - bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw relevante werkervaring.
  • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%), Cao Ziekenhuizen.

Wat bieden wij jou nog meer?

  • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).
  • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON.
  • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Allianz).
  • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.
  • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals loopbaanadvies en andere leuke activiteiten.

Welkom in het team

Het Geboortecentrum bestaat uit de verloskamers, de kraamafdeling en de afdeling neonatologie. Op de afdeling neonatologie wordt zorg geboden aan premature neonaten vanaf 32 weken en zieke zuigelingen. In het Geboortecentrum wordt de (zieke) baby niet gescheiden van de ouders en verblijven zij samen in een suite, waarbij ouders mee participeren in de zorg. Het team van de afdeling Neonatologie bestaat uit 46 medewerkers.

Wil je meer weten over onze afdeling? Klik dan hier of hier

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met Chris Stevens-Osiadacz, afdelingshoofd, via telefoonnummer 06-30727429.

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.