Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Diëtist (24-32 upw)

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

‘’Good food is wise medicine’’

Zie jij het als een uitdaging om patiënten binnen Zuyderland te begeleiden met complexe voeding- en/of dieetproblematiek? Dan ben jij de diëtist die we zoeken!


Een dag in het leven van onze diëtisten ziet als volgt uit:

De ochtend begint met een gezamenlijke briefing waarin het werk van de dag verdeeld wordt. Hierbij wordt rekening gehouden met ieders specialisaties. Vervolgens gaat ieder zijn eigen weg. Waar de een zijn polikamer induikt, loopt een ander de kliniek in of start juist met de administratie. Naast het contact met de patiënten, is er ook voldoende multidisciplinair contact. Taken zoals overleggen met verpleegkundigen, voedingsassistenten en artsen, het bijwonen van MDO’s, meedenken in ontwikkeling van zorgpaden en werken aan professionalisering behoren onder andere tot onze werkzaamheden.

In de koffie- en of lunchpauze is er tijd voor gezelligheid en bijkletsen met je collega’s. Geen enkele dag is bij ons hetzelfde omdat de kliniek continu in beweging blijft. Het werk is afwisselend, uitdagend en nooit saai!

Het team bestaat uit 23 gezellige diëtisten, daarnaast heb je natuurlijk ook contact met multidisciplinaire collega’s.

Herken jij je in onderstaande punten:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van Voeding en Diëtetiek.
  • Eventueel aangevuld met klinische ervaring, maar ook als starter ben je zeker welkom.
  • Je kunt zelfstandig werken.
  • Je bent enthousiast, staat stevig in je schoenen en weet van aanpakken.
  • Je toont initiatief en neemt verantwoordelijkheid.
  • Je bezit een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid welke van belang is in de omgang met patiënten en hun familie, medewerkers, externe hulpverleners en instanties.


Wat bieden wij?

  • Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor bepaalde tijd en wel voor de duur van één jaar. Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid tot verlenging.
  • De arbeidsduur bedraagt gemiddeld 24-32 uur per week, waarbij de werkdagen in overleg bespreekbaar zijn. De werkzaamheden zullen met name op locatie Heerlen plaatsvinden.
  • De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 55 met een maximum bruto maandsalaris van € 4227,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week, afhankelijk van jouw ervaring.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen, inclusief een aantrekkelijke vakantietoeslag en eindejaarsuitkering (8,33%).


Wat bieden wij nog meer?

  • Ondersteuning van ons diëtisten team bij het erkennen van je beroepskwalificaties in Nederland, indien je in het bezit bent van een Belgisch diploma.
  • Ruimte voor scholing, cursus en opleiding.
  • Naar keuze deelname aan een collectieve verzekering zoals ziektekosten (IZZ, CZ of Menzis) of arbeidsongeschiktheid (Allianz) is mogelijk.
  • Deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.
  • Een hardloopteam en een wielerteam voor iedere medewerker op elk niveau.


Matchen we?

Denk jij dat we bij elkaar passen? Ga dan laagdrempelig met ons het gesprek aan.

Heb je eerst nog wat vragen? Dan staat Marieke Haeren (afdelingshoofd) je graag te woord via telefoonnummer 06-82994314. Wil je graag een diëtiste spreken, bel dan gerust met Judith Kusters, telefoonnummer 088-4599718.


Op deze functie is het functieprofiel Gespecialiseerd Diëtist (G132.01) van toepassing.

Aanvullende informatie


Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.


Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.


Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.