Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Basis Psycholoog Afdeling Soma & Psyche

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij je carrière starten binnen een gespecialiseerde afdeling van het Zuyderland Medisch Centrum? Ben jij leergierig, gemotiveerd en op zoek naar een uitdagende baan als Basis Psycholoog? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou!

Sinds 2018 zijn onze spreekuurcentra Soma & Psyche actief in Parkstad en Sittard. Als gevolg van de start van (vervolg) opleidingen is er binnen onze teams ruimte ontstaan. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Basis Psycholoog die ons team komt versterken.

Bij onze hoogspecialistische afdeling Soma & Psyche staat de begeleiding van patiënten met een somatische symptoomstoornis in combinatie met diverse andere psychologische- en psychiatrische stoornissen centraal. Je komt te werken in een dynamische omgeving waarin je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en specialistische kennis op te doen.

De afdeling Soma & Psyche is onderdeel van de afdeling Behandeling Volwassenen, binnen de RVE Zuyderland GGz. We leveren ambulant onderzoek en (protocollaire) behandelingen. Daarnaast beschikken we over een afdeling voor groepsbehandelingen.

Jouw nieuwe baan

Je zult als basispsycholoog onder directe werkbegeleiding van een Gezondheidszorgpsycholoog en/of Klinisch Psycholoog, participeren binnen de intake van de afdeling en je biedt zoveel mogelijk aansluitend (deel-) behandelingen aan patiënten. Je leert gericht de meest voorkomende behandelprotocollen uit te voeren als onderdeel van een behandel-arrangement dat met elke individuele patiënt aan het einde van de intakefase wordt overeengekomen.

Je bent een onderdeel van een multidisciplinair team, bestaande uit basis-psychologen, GZ-psychologen, Klinisch Psycholoog, Psychiater en Verpleegkundig Specialist en (medisch) maatschappelijk werk en wordt uitdrukkelijk uitgenodigd actief deel te nemen aan onze lerende, dynamische en veranderende organisatie.

Wat neem je mee?

  • Je hebt een afgeronde masteropleiding psychologie of gelijkwaardige opleiding, liefst met enige ervaring in de somatische setting naast de GGz-setting.
  • Kennis van en ervaring met psychodiagnostisch onderzoek en protocollaire behandelingen strekken tot aanbeveling.
  • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
  • Je bent daarbij patiëntgericht en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Je hebt een actieve, flexibele, positief kritische en innovatieve houding,
  • Je beheerst de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling, en hebt affiniteit met het werken met patiënten en hun systeem met meervoudige en complexe hulpvragen.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Aanstelling als Basis Psycholoog voor de duur van een jaar, met de intentie tot verlenging in aanstelling voor onbepaalde tijd.
  • Een werkweek van 28 uur per week.
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ.
  • De functie Basis Psycholoog is ingedeeld in FWG functiegroep 60 met een bruto maandsalaris van € 3541,- tot € 5335,- o.b.v. 36uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw relevante werkervaring.

Interesse

Nadere informatie is in te winnen bij Bianca Hahnraths, Afdelingshoofd Zorg 2 Secretariaten, Receptie GGZ, Soma & Psyche, via telefoonnummer 06-10742191 óf Pascal Römkens, Klinisch Psycholoog en Inhoudelijk Coördinator afdeling Behandeling Volwassenen, via telefoonnummer 088-4596490 (secretariaat GGz Parkstad).

Over Zuyderland GGz Op de afdeling Geestelijke Gezondheidszorg (GGz) van Zuyderland Medisch Centrum werken specialisten samen met hun teams om de beste zorg te leveren aan cliënten in alle leeftijdsgroepen die te kampen hebben met psychische klachten en aandoeningen. GGz biedt zorg op alle locaties van Zuyderland. De vorm van zorg kan echter per locatie verschillen.

Wij zijn gevestigd op de locatie Sittard-Geleen, Brunssum, Heerlen en Kerkrade. Iedere dag wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (Sittard-Geleen en Heerlen), op hoog niveau excellente en innovatieve patiëntenzorg geleverd.

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.