Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Afdelingssecretaresse Cardiologie

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Heerlen

Voor de verpleegafdeling Cardiologie te Zuyderland M.C. Heerlen zijn we op zoek naar een enthousiaste afdelingssecretaresse.

Ben jij die gedreven afdelingssecretaresse die affiniteit heeft met ziekenhuiszorg?

Dan verwelkomen we jou graag in ons team!

Jouw nieuwe baan

Als afdelingssecretaresse ben JIJ de spil van de afdeling en ben je het visitekaartje voor onze patiënten, bezoekers, zorgprofessionals en alle overige disciplines. Jij zorgt ervoor dat zowel patiënten als bezoekers zich op hun gemak voelen en alle service en informatie ontvangen die nodig zijn om het bezoek aan onze afdeling zo aangenaam mogelijk te maken. Je verricht administratieve?werkzaamheden zoals post, archivering, agendabeheer, verwerking van opnames en ontslagen, onderzoeken, transporten en het inscannen van documenten voor de verpleegkundigen. Hiernaast behoort het ondersteunen van het managementteam tot je dagelijkse werkzaamheden. Voor het werkoverleg stel je samen met managementteam de agenda op en verwerk je de notulen. Samen met jouw collega’s heb je een signaalfunctie op het gebied van patiënten, veiligheid en afdelingsprocessen.

Wie ben jij?

  • Een afgeronde secretariële opleiding op mbo-niveau 4.
  • Relevante werkervaring.
  • Ruime ervaring met Outlook, Word en Excel.
  • Beschikt over de volgende competenties: erop gericht om continue te willen leren, klantgericht, goede communicatieve vaardigheden, goede telefonische vaardigheden, representatief, accuraat, stressbestendig, goed kunnen organiseren.
  • In staat om in teamverband goede kwaliteit te leveren.
  • Flexibel inzetbaar.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een contract in eerste instantie voor 1 jaar met vooruitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een bruto maandsalaris in FWG-functiegroep 35 van € 2.429, - tot € 3.440, - bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw relevante werkervaring.
  • Een werkweek van gemiddeld 16-20 uur per week (werkdagen in overleg, doordeweeks).
  • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%).
  • De?arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen.

Wat bieden wij jou nog meer?

  • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).
  • Collectieve korting op een ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON.
  • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Allianz).
  • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.
  • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals stoelmassages, loopbaanadvies en andere leuke activiteiten.

Welkom in het team

Ben jij klaar om deel uit te maken van een jong, dynamisch team dat zich inzet voor gastvrije, specialistische zorg? Op de zesde etage van Zuyderland M.C. locatie Heerlen vind je een hechte afdeling met 42 bedden, waar een goede sfeer centraal staat. Op onze verpleegafdeling Cardiologie werken specialisten samen met hun teams om de beste zorg te bieden aan patiënten met hartproblemen, zoals hartfalen, pijn op de borst en hartritmestoornissen. Sluit je aan bij ons team en draag bij aan een omgeving waarin samenwerken en enthousiasme de basis vormen voor uitstekende zorg. We kijken uit naar jouw komst!

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met Mayke van Breugel – Brinkman, teamleider Verpleegafdeling Cardiologie, telefoonnummer: 06 12 73 88 05. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Levi Vrancken (recruiter), via le.vrancken@zuyderland.nl

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.