Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Projectleider Circular Cities and Communities

Werkgever:Zuyd Hogeschool
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ondernemen, initiatief nemen, verbinden en pionieren. Iemand die affiniteit heeft met ontwikkelen en leren. Zo omschrijven mensen jou! In deze functie heb je een leidende rol in het creëren en stimuleren van de ontwikkeling van het nieuwe Engelstalige traject Circular Cities and Communities (startmoment september 2025) van de opleiding Built Environment.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor het (internationale) team dat het traject gaat ontwikkelen en uitvoeren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het in de markt zetten van dit nieuwe Engelstalige opleidingstraject.

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd

  • Onderwijs(kundige) ervaring, zowel in ontwikkeling als uitvoering;
  • Ervaring met (projectmatig) werken in een internationale setting;
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
  • Interculturele sensitiviteit;
  • Affiniteit met het thema Circulariteit (in de gebouwde omgeving) is een pré.

Samen met jouw collega’s wil je een TOP opleiding neerzetten. Daar ben je trots op! Jij begeleidt en inspireert je collega’s om een nieuw opleidingstraject te ontwikkelen en in de markt te zetten. Met je innovatieve blik coördineer je dit traject en daarin maak je met je collega’s slimme verbindingen met bestaande onderwijsprogramma’s en het lectoraat Smart Urban ReDesign. Je vindt het leuk om met inhoudsdeskundigen en onderwijsontwikkelaars tot een strak plan van aanpak te komen en zo innovatieve ideeën van concept tot uitvoering te brengen. Je zorgt ervoor dat er een hechte internationale community ontstaat, waarbinnen iedereen zich gezien voelt.

Maak kennis met je team

Als projectleider maak je samen met je collega’s (docenten en docent-onderzoekers, ondersteuners en management) onderdeel uit van de academie Built Environment. In een professionele, collegiale en prettige sfeer leveren jullie een bijdrage aan de ontwikkeling en organisatie van onderwijs en onderzoek. Samen investeren jullie in een nieuwe generatie van gewilde professionals die nieuwsgierig zijn naar morgen. Wij vinden aandacht voor elkaar en voor het individu belangrijk. Niet voor niets is één van de beloftes van onze strategie: De mens staat centraal.

Waarom werken bij Zuyd?

Bij Zuyd Hogeschool bouwen we samen aan toekomstgericht en duurzaam onderwijs, aan innovatie en aan de ontwikkeling van de Euregio Maas-Rijn.

Kom werken bij een hogeschool waar jij zelf ook de aandacht en begeleiding krijgt die je verdient.

We willen voor deze functie beginnen met een jaarcontract, met een omvang van 0,8 fte. Indien het van beiden kanten goed bevallen is, onderzoeken we graag de mogelijkheid tot verlenging.

Het salaris is maximaal schaal 12, cao-hbo. De inschaling vindt plaats op basis van opleiding en werkervaring. Dat betekent een bedrag van maximaal € 6.899,86 bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling. Daarbovenop komt een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren en een compleet vitaliteitsaanbod.

Bij goed functioneren en blijvende behoefte onderzoeken we graag of een ontwikkeltraject naar de functie van Opleidingsmanager, schaal 13 CAO-HBO (maximum €7.207,59 bruto per maand bij een fulltime aanstelling), tot de mogelijkheden behoort.

Bij interne kandidaten wordt het huidige dienstverband gerespecteerd.

Meer informatie? Vragen? We zijn benieuwd!

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem in week 34 (19 t/m 23 augustus) gerust contact op met Humphrey Ferdinandus, opleidingsmanager Built Environment, telefoonnummer +316-43577394 of per e-mail humphrey.ferdinandus@zuyd.nl of Ellen Kerbusch, opleidingsmanager Built Environment, telefoonnummer +316-43413404 of per mail ellen.kerbusch@zuyd.nl

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd?

Reageer dan eenvoudig door je gegevens achter te laten op deze website. Of ken je iemand die deze vacature op het lijf is geschreven? Tip diegene dan. Je maakt ons allebei erg blij. Alvast bedankt.

Let op; we verwerken alleen reacties die via onze site zijn ingestuurd. Reacties rechtstreeks naar de contactpersoon worden niet meegenomen.



Wacht niet te lang!

We sluiten deze vacature op 27 augustus a.s. dus we zien jouw sollicitatie graag voor die datum tegemoet.