Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Projectcoördinator opleidingswaaier - (Eu) Regionale Onderwijsruimte

Werkgever:Zuyd Hogeschool
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Heb jij een echt onderwijshart, ben je een verbinder die graag over vanzelfsprekende grenzen in de onderwijsketen heen stapt en heb je affiniteit met zowel het MBO als het HBO, solliciteer dan nu op deze (tijdelijke) vacature.

Je organiseert overleg en werksessies waarin de verschillende onderwijsinstellingen elkaar ontmoeten en kansen verkennen om gezamenlijke activiteiten en projecten te starten. Je organiseert de procesgang voor het starten en opvolgen van gezamenlijke projecten en draagt bij een kennisdeling en communicatie over projecten en resultaten.

Je maakt onderdeel uit van het team Strategie en Onderwijsbeleid van het VISTA College en van het programmateam (Eu)Regionale Onderwijsruimte van Zuyd Hogeschool. Beide teams werken in co-creatie met de opleidingen en in nauwe afstemming met interne en externe partners.

Specifiek voor deze opgave werk je samen met de projectleider VO-MBO-HBO binnen VISTA, leden van het programmateam (Eu)Regionale Onderwijsruimte van Zuyd, de opleidingsmanagers en andere collega’s van VISTA en Zuyd.

Je voornaamste opgave is het leggen van verbindingen tussen het VO, de opleidingen van VISTA en de opleidingen van Zuyd met als doel te werken aan doorlopende leerroutes voor studenten. Belangrijk onderdeel van het werk is inzicht hebben in de landelijke ontwikkelingen en subsidiemogelijkheden die hieraan een bijdrage kunnen leveren. Daarnaast is het van belang om zicht te hebben op de studentenstromen in de regio.

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd

Kennis en vaardigheden:

  • Je beschikt (minimaal) over een HBO werk- en denkniveau, een lerende en onderzoekende houding en meerdere jaren relevante werkervaring in een vergelijkbare positie;
  • Je hebt ervaring of affiniteit met beleid en met het vraagstuk van samenwerking en aansluiting in de vo-mbo-hbo opleidingswaaier;
  • Je bent gedreven en niet bang om te schakelen tussen beleidsmatige en uitvoerende taken, afhankelijk van wat er nodig is;
  • Je bent databewust en in staat om data analyses te maken die ingezet kunnen worden voor gerichte kwaliteitsverbetering van de samenwerking en aansluiting tussen VO-MBO-HBO;
  • Je beschikt over communicatieve, organiserende en inspirerende vaardigheden;
  • Je bent een communicatief sterke teamplayer, vaardig in het omgaan met doelgroepen op diverse niveaus, zowel in- als extern.

Maak kennis met je team

Zuyd Hogeschool en VISTA college bieden een interessante positie in een ontwikkelgerichte en lerende omgeving. Je hebt de mogelijkheid om mee te ontdekken, mee te denken en mee te beslissen over een groot aantal onderwijskundige en andere vraagstukken. Je komt te werken in enthousiaste teams die professioneel handelen en kwaliteit hoog in het vaandel voeren en waar jij zelf ook de aandacht en begeleiding krijgt die je verdient. Waar je studenten helpt groeien als professional en als mens en bijdraagt aan hun toekomst.

Wij bieden een aanstelling voor de duur van 1 jaar.

Het betreft een tijdelijke aanstelling binnen Zuyd voor 0,4-0,6 fte waarvan 0,2-0,3 fte gedetacheerd zal worden naar VISTA. Het salaris is maximaal schaal 11 cao hbo (maximum €6.114,87 bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling). Met daar bovenop een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren en een compleet vitaliteitsaanbod.

Waarom werken bij Zuyd?

Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem gerust contact op met: Bart Paumen, Bestuursadviseur en Programmamanager Euregionale Onderwijsruimte Zuyd Hogeschool;bart.paumen@zuyd.nl of Nicole Theunissen, Stafhoofd Strategie en Onderwijsbeleid VISTA College; n.theunissen@vistacollege.nl

Meer informatie? Vragen? We zijn benieuwd!

Reageer dan eenvoudig door je gegevens achter te laten op deze website of www.vistacollege.nlOf ken je iemand die deze vacature op het lijf is geschreven? Tip diegene dan. Je maakt ons allebei erg blij. Alvast bedankt.

Wacht niet te lang!

We sluiten deze vacature 22 augustus a.s. dus we zien jouw sollicitatie graag voor die datum tegemoet.

De eerste ronde sollicitatiegesprekken vinden plaats op 29 augustus a.s. Een selectieadviescommissie zal op basis van het eerste gesprek beoordelen welke kandidaten uitgenodigd worden voor een tweede sollicitatiegesprek.