Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Online marketing specialist

Werkgever:Zuyd Hogeschool
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Dit ga je doen

Jouw missie? Je spoort professionals aan om een opleiding bij Zuyd Professional te volgen en stimuleert een leven lang ontwikkelen. Je gebruikt onze website en sociale media als krachtige middelen om in contact te treden met werkende professionals in de regio. Met een doordachte strategie creëer je boeiende en overtuigende content voor kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Deze content versterk je door effectief gebruik van advertentieplatforms zoals Google Ads, Meta en LinkedIn Ads. Bovendien verbeter je de organische vindbaarheid door je kennis van SEO toe te passen. Voor de benodigde input zal je samenwerken met in- en externe partijen, bijvoorbeeld met opleidingsmanagers, key-users binnen academies, webbouwers en softwareleveranciers. Al je inspanningen analyseer en optimaliseer je naderhand om zo nog beter aan te sluiten bij onze doelgroep.

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met online advertising en website optimalisatie en bijbehorende tools (o.a. Google Analytics, Google Ads, Meta Ads).
  • Je hebt kennis van SEO.
  • Je hebt ervaring met het werken in een CMS.
  • Door je goede communicatie- en adviesvaardigheden weet je mensen enthousiast te krijgen voor de gekozen aanpak.
  • Je bent creatief en zet ideeën om in effectieve content of campagnes.
  • Je vindt (volwassen) professionals een interessante doelgroep.
  • Je hebt affiniteit met opleiding en training en het studiekeuzeproces.
  • Data zijn voor jou onmisbaar om campagnes en websites beter te maken.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken.

Maak kennis met je team

Zuyd Professional is onderdeel van Zuyd Hogeschool en verzorgt inspirerende (post hbo) opleidingen, cursussen, trainingen en workshops voor professionals/werkenden. Zuyd Professional helpt professionals en organisaties om het beste uit zichzelf te halen en ambities waar te maken door een opleidingsaanbod dat aansluit bij de vraag uit de markt.

Zuyd Professional bestaat uit een klein team dat ondernemend en innovatief is en met een commerciële blik altijd op zoek is naar de mooiste samenwerkingen en kansen in de regio. Binnen Zuyd Hogeschool heeft Zuyd Professional een sterke rol in het verbinden van teams, inzichten en mensen.

Je gaat aan de slag in het team van Zuyd Professional én bent onderdeel van de online marketing- afdeling van Zuyd Hogeschool, waarbij andere online marketeers, content specialisten en communicatieprofessionals voor Zuyd Hogeschool werkzaam zijn. Jullie hebben je eigen vakgebied, jij richt je op volwassenonderwijs, zij op de werving van scholieren. Met je marketingcommunicatie collega's bij Zuyd Professional en Zuyd Hogeschool kun je sparren over alle nieuwe online vernieuwingen en vraagstukken.

Waarom werken bij Zuyd?

  • Een aanstelling van 0,6- 0,8 fte (in overleg) bij Stichting Zuyd Hogeschool voor de duur van een jaar, met uitzicht op vast dienstverband.
  • Wij bieden een functie tussen 24 uur tot 32 uur per week aan.
  • Afhankelijk van opleiding en ervaring vindt inschaling en betaling plaats conform de CAO HBO binnen het carrièreperspectief van schaal 9. Dat betekent een bedrag van maximaal € 4.582,91 bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling.
  • Vakantietoeslag van 8%.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een ruim aantal vakantiedagen.
  • De mogelijkheid om hybride te werken.
  • Professionaliserings- en inzetbaarheidsuren.

Meer informatie? Vragen? We zijn benieuwd!

Enthousiast geworden? We nodigen je graag uit om te reageren. Heb je een vraag? Neem contact op met Beau Meels via beau.meels@zuyd.nl

Je kunt je sollicitatie insturen door het uploaden van motivatiebrief en cv via deze website. Of ken je iemand die deze vacature op het lijf is geschreven? Tip diegene dan. Je maakt ons erg blij. Alvast bedankt.

Vanwege de vakantieperiode heeft deze vacature een langere tijd reactietijd: solliciteren kan tot uiterlijk 31 augustus.

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 16 september tussen 13.00 u en 17.00 u. De tweede gespreksronde staat gepland op 30 september van 14.30 u - 17.00 u.