Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent LO

Werkgever:Yuverta College
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Vacature Docent Lichamelijke Opvoeding Yuverta Heerlen (in totaal 1,2 fte, uren in overleg)

Deze vacature staat uit voor het nieuwe schooljaar (2022-2023)

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen, mbo-opleidingen en bieden cursussen en trainingen aan. We houden ons bezig met thema’s die er toe doen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collega’s en de regio.

Yuverta Heerlen

Welke leerweg een leerling ook kiest, bij Yuverta helpen onze leerkrachten en begeleiders om talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Leerlingen leren in een duurzame, innovatieve en ondernemende omgeving. Bij al onze scholen zorgen wij voor een unieke leerervaring door middel van persoonlijk en goed onderwijs.

Ben jij de enthousiaste en professionele onderwijsassistent die zich met een team van betrokken collega’s wil inzetten voor goed onderwijs? Past begeleiden van VMBO-leerlingen goed bij jou? Dan maken wij graag kennis met je!

Wij zoeken tweedocenten Lichamelijke Opvoeding (LO) voor minimaal 0,6 fte. Naast je bevoegdheid vinden we het belangrijk dat jij:

-     een aanvulling bent op de collegiale werksfeer die kenmerkend is voor onze school;

-     feedback ziet als een belangrijk hulpmiddel om te blijven groeien en vernieuwen;

-     echt betrokken bent bij de voortdurende ontwikkeling van onze school en haar leerlingen;

-     geen 9 tot 3 mentaliteit hebt.

Wat ga je doen?

Jouw bevlogenheid en sportieve houding zorgt voor een grote betrokkenheid bij de leerlingen, op sportief gebied weet jij alles uit de leerling te halen. Jouw lessen verzorg je op een sportieve maar gezellige manier, zowel binnen als op ons buitenterrein. Daarin begeleid je leerlingen en geef je ze waar nodig ook vertrouwen. Samen met jouw collega’s lever jij een bijdrage als vakspecialist aan de verdere ontwikkeling van ons onderwijs. We zijn een kleine school waar vakoverstijgend samenwerken vanzelfsprekend is.

Jij als docent Lichamelijke Opvoeding

Jij hebt oog voor innovatie, activering, inclusie en kwaliteit. Je bent gedreven en gemotiveerd om mee te bouwen aan onze school. Als docent werk je proactief en draag je zorg voor een kwaliteitsvol eindresultaat. Je weet de leerling letterlijk op sleeptouw mee te nemen in de verdere lichamelijke ontwikkeling. Als docent LO beschik je over goede communicatieve vaardigheden en je weet heel de klas mee te nemen in de opdrachten die je voor ze neer legt. Jouw lessen zijn nooit het zelfde en weet deze altijd weer interessant te maken. Jouw werkzaamheden bestaan uit het:

-     begeleiden van leerlingen bij hun lichamelijke verdere ontwikkeling;

-     bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen;

-     (eventueel) vervullen van een mentorrol voor je mentorklas;

-     versterken van de doorlopende leerlijn binnen LO, samen met jouw collega’s uit de vaksectie.

Wanneer jij onze nieuwe collega wordt, organiseren we het eerste jaar een inwerkprogramma voor je zodat jij goed kunt landen binnen ons team. Als nieuwe docent op onze school krijg je gedurende twee jaar extra ontwikkelingsuren.

Wat bieden wij

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, minimaal € 2.961 en maximaal € 4.429 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in deze voor een periode tot minimaal einde schooljaar 2022-2023. Verder bieden wij:

-        13de maand;

-        veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.

Yuverta heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om uitsluitend te solliciteren via onze eigen website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de button ‘direct solliciteren’. We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Die op onze website zijn dan ook altijd actueel.

Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Rob Steinschuld via r.steinschuld@yuverta.nl Voor vragen omtrent de procedure kan je contact opnemen met Thijs Jonker, corporate recruiter, +31 6 81090855

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.