Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent Informatiekunde en PSO voor 0,9 FTE

Werkgever:Yuverta College
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wellantcollege, Helicon Opleidingen en CITAVERDE College zijn vanaf augustus 2021 samen verder gegaan onder de naam Yuverta. Door onze krachten te bundelen, blijven we kleinschalig en persoonlijk onderwijs in de regio aanbieden.

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen met vmbo, mavo en het groene lyceum. Op ons mbo verzorgen we opleidingen op alle niveaus. Ook bieden we verschillende cursussen en trainingen aan. We hebben scholen van Amsterdam tot Heerlen en Den Haag tot Velp. Jaarlijks leiden we ruim 20.000 leerlingen en studenten op. Dat doen we met ruim 2.500 enthousiaste collega’s verspreid over onze 53 locaties. Groot, maar bewust kleinschalig én dichtbij.

Duurzaamheid vinden we belangrijk. We houden ons bezig met thema’s die er toedoen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collega’s en de regio. Wil jij meewerken aan de toekomst van anderen, de wereld en jezelf? Dan voel jij je thuis bij Yuverta én thuis in de toekomst! Voor onze locatie Heerlen zijn wij op zoek naar een:

Docent Informatiekunde en PSO voor 0,9 FTE

Jouw profiel

Wij zoeken een kwalitatief goede docent die:

  • affiniteit heeft met ICT en kundig is op dit vlak (o.a. de office programma’s word, excel en outlook;
  • affiniteit heeft met vo-onderwijs in zijn algemeen;
  • beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid, in opleiding is om deze bevoegdheid te halen of beschikt over een PABO diploma;
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden en resultaatgericht is;
  • affiniteit heeft met de doelgroep en coachend (bege)leiding kan geven aan studenten;
  • kennis heeft van maatschappelijke vraagstukken, duurzaamheid en innovatie;
  • ontwikkelingsgericht is en reflecterend vermogen bezit;
  • kennis heeft van onderwijsontwikkeling.

Werkzaamheden

Je verzorgt onderwijs waarbij je leerlingen wegwijs maakt op de computer. Hiermee ondersteun je het team in het verzorgen van digitaal onderwijs. Je speelt in op vragen en behoeften vanuit het team en van de leerlingen en weet hoe je je onderwijs daarop kunt afstemmen. Binnen PSO (Praktische Sector Oriëntatie) laat je leerlingen in een periode van ongeveer 7 weken kennis maken met de diverse sectoren binnen het vo-onderwijs. Samen met jouw collega’s ontwerp je een samenhangend en uitdagend onderwijsaanbod, waarmee je onze studenten uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen! Je coacht de studenten en past diverse didactische methoden en werkvormen afwisselend en actief toe. Jouw bevlogenheid en onderzoekende houding zorgt voor een grote betrokkenheid bij de studenten. Je werkt vanuit een ontwikkelingsgerichte visie. Door te reflecteren op je eigen handelen en die van collega's werk je mee aan de kwaliteit van het onderwijs van nu en van de toekomst. Als teamplayer zorg je er voor dat deze stappen samen met je collega's gezet worden. Groen en duurzaamheid zijn voor jou belangrijke thema's die we terug zien in jouw lessen.

Wat bieden wij?

Bij ons verdien je een goed salaris conform de CAO MBO schaal lb (inschaling is afhankelijk van kennis, ervaring en opleiding). Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • 13de maand;
  • (Grotendeels) vrij tijdens de schoolvakanties;
  • Veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen;
  • Een tijdelijke aanstelling tot 01-04-2022.

Op alle functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.

Lijkt het je wat om bij Yuverta te werken?

Bij interesse verzoeken we je om te solliciteren via hr-citaverde@yuverta.nl voor 24 december a.s. Vermeld s.v.p. de functienaam en vacaturecode: HE21 in je reactie.

Meer weten?

Neem contact op met Rob Steinschuld, Schoolleider, telefoonnummer 045 - 570 08 88 of kijk op www.yuverta.nl Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.