Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Service & Klantsupport Verzekeringen

Werkgever:YoungCapital
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Namens dé inkomensspecialist in Heerlen zijn wij op zoek naar Medewerkers Service & Klantsupport. Als Medewerker Service & Klantsupport ben je hét visitekaartje van deze inkomensverzekeraar. Als Medewerker Service & Klantsupport ben je belast met het afhandelen en verwerken van inhoudelijke of financiele (aan)vragen, verzoeken en klachten van klanten via de mail, telefoon of chat en draag je bij aan een optimaal klantcontact.

Je bent samen met jouw collega's verantwoordelijk voor uitstekend klantcontact én de werkzaamheden die daaruit voortkomen. Je luistert en communiceert goed waardoor je in staat bent te achterhalen wat de klant nodig heeft. Daarnaast speel je een belangrijke tot de continue verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening. Ook voer je inhoudelijke, ondersteunende en administratieve werkzaamheden uit ten behoeve van de afdeling Operations.

Als Medewerker Service & Klantsupport beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift. Je bent een multitasker pur sang en schakelt moeiteloos tussen meerdere contacten, kennis en systemen. Je bent klant- en resultaatgericht. Je neemt initiatief, bent enthousiast en inlevend (en draagt dit ook uit) en bent daarnaast flexibel in je werkhouding. Het is van groot belang dat jij deze functie voor langere tijd wil beoefenen en je binnen deze functie verder wil ontwikkelen. Het betreft een functie voor 38 uur per week.

Ben jij die klantgerichte medewerker waar wij naar op zoek zijn? Voelt men zich door jou gehoord en word jij enthousiast van bovenstaand functieprofiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer direct!