Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Allround productiemedewerker Food

Werkgever:YoungCapital
Plaats:Hoensbroek

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Als parttime of fulltime productiemedewerker ga je aan de slag op de productielocatie in Hoensbroek bij Van Melik Keuken. Daar maak en verpak je, aan een lopende band, verschillende producten. Lekker afwisselend werk, want de ene dag zet je kant-en-klaarmaaltijden in elkaar met stamppot en rookworst en de andere dag verpak je verschillende soorten vleeswaren. Soms spring je even bij op de afdeling waar alle producten gelabeld worden.  Het brede assortiment kwaliteitsproducten wordt verkocht bij slagerij van Melik en Bufkes. Producten die geproduceerd worden zijn ambachtelijke vleeswaren, salades en maaltijden.

Een groot voordeel van deze baan? Voor een zacht prijsje neem je de door jou ingepakte kwaliteitsproducten mee naar huis. Eet smakelijk!

Wij zoeken iemand die hygiëne voorop heeft staan en affiniteit voor voeding heeft. Daarbij heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit, en sta je open voor feedback en werkt jij oplossingsgericht. In dit team zijn samenwerken en communiceren belangrijke factoren. Je bent gedisciplineerd en leergierig waardoor je binnen alle afdelingen in ons bedrijf inzetbaar bent.

Je komt terrecht in een hecht, gezellig en gemotiveerd team die jou met open armen ontvangen.