Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent LB Zorg en assisterende gezondheidszorg

Werkgever:Vista College
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Docent LB Loopbaanontwikkeling/Communicatieve & Soc. vaardigheden team Zorg 1,0 fte (2020-383)

Wil jij met enthousiasme en gedrevenheid werken in het onderwijs?

VISTA college is een nieuwe naam in Zuid-Limburg, maar zeker geen nieuwkomer. Eén regionaal opleidingscentrum met diverse locaties in regio's Maastricht/Heuvelland, Parkstad en Westelijke Mijnstreek. We zijn de grootste aanbieder van beroepsonderwijs waarbij het vernieuwen en de kwaliteit van het onderwijs en het samenwerken met het bedrijfsleven voorop staan. Limburgse krachten voor morgen ontwikkelen, dat is onze missie. Vernieuwen maar toch jezelf blijven in het onderwijs. Ga jij deze uitdaging aan?

Voor het VISTA college zijn wij op zoek naar een Docent LB voor de opleiding Zorg en assisterende gezondheidszorg voor 1,0 fte. Standplaats: Heerlen. Het betreft hier een tijdelijke functie voor zwangerschapsverlof met ingang van 01.11.2020 tot half mei 2021.

Jouw rol als Docent LB:

Als docent LB geef je onderwijs aan deelnemers die een MBO opleiding tot verpleegkundige / tandartsassistente volgen. Je verzorgt onderwijs op het gebied van Communicatieve en sociale vaardigheden, Loopbaanontwikkeling en het keuzedeel doorstroom HBO. Je draagt bij aan een open en toegankelijk onderwijs voor iedereen en zorgt dat leren leuk is. Omdat het onderwijs voortdurend in beweging is, verwachten wij van jou ook een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs. Je zult dan ook naast onderwijsgevende taken één of meer bijzondere taken krijgen, die aansluiten bij de activiteiten van de sector en/of het team en jouw competenties. Je begeleidt studenten in hun leerproces en zorgt ervoor dat je het onderwijs op een aantrekkelijke wijze, aansluitend op de doelgroep en de individuele student aanbiedt.

Wat mag je verwachten van het team waarmee je gaat werken?

Wij beschrijven onszelf als betrokken en enthousiast. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit, die instelling past ook niet bij ons. We werken hard maar hebben ook tijd voor af en toe een praatje bij de koffie, een gezamenlijke lunch, of organiseren een leuke avond voor het hele team. We willen onszelf blijven uitdagen, leren, ontwikkelen en groeien en dragen dat uit door open te staan voor nieuwe uitdagingen. Je wordt warm ontvangen en zal met een groep vakdocenten samen het onderwijs vorm geven.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Het verzorgen van thematisch- en beroepsgerichte lessen;
  • Het begeleiden van studenten op school en in stage;
  • Het afnemen van toetsen en examens;
  • Het bijdragen aan de onderwijsontwikkeling van de opleiding.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je beschikt over een HBO+ werk- en denk niveau;
  • Je hebt recente, relevante en aantoonbare ervaring in het geven van bovenstaande vakken in de gezondheidszorg;
  • Ervaring in het werken zowel in groepsverband en als individueel;
  • Je bent bij voorkeur 2egraads bevoegd docent óf je hebt je HBO afgerond én beschikt over de didactische bevoegdheid om als docent verpleegkunde te functioneren in het MBO;
  • Je bent ICT vaardig;
  • De hervormingen in het onderwijs kennen geen geheimen voor jou;
  • Je communicatieve vaardigheden zijn zeer goed;
  • Je bent pedagogisch, vakinhoudelijk (en didactisch) competent;
  • Je bent ontwikkelingsgericht en hebt een proactieve en ondernemende houding.

Wat bieden wij?

Salariëring volgens CAO MBO, in schaal LB (max. € 4.359,- bruto per maand) bij een fulltime aanstelling, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Ook bieden wij ruime faciliteiten om je te professionaliseren, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie:

Lees meer over wie we zijn en waar we voor staan op deze website.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met John Hoesen (Onderwijsmanager Zorg en Welzijn), per mail j.hoesen@vistacollege.nl of per telefoon +31 6 51055849

Hebben we je interesse gewekt en wil je solliciteren?

Als jij de perfecte kandidaat bent en voldoet aan bovenstaande criteria, reageer dan vóór 30 september a.s.

Je kunt uitsluitendsolliciteren door te klikken op onderstaande button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.