Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent LB Engels

Werkgever:Vista College
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Docent LB Engels

Wil jij met enthousiasme en gedrevenheid werken in het MBO onderwijs?

Wij zijn voor het team Kunst, Theater en Media op zoek naar een Docent LB Engels voor 0,25 fte . Standplaats: Heerlen. Het betreft hier een structurele functie met ingang van 22-08-22 met een voorlopige duur van het schooljaar 2022/2023.

Jouw rol als Docent:

Als Docent LB Engels geef je les aan studenten die een Mbo-opleiding volgen bij de afdeling Kunst, Theater en Media in Heerlen. Naast je werkzaamheden weet jij wat er speelt in het werkveld.

Weet jij als geen ander dit mooie vak op een persoonlijke, maar ook een eigentijdse en enthousiaste manier over te brengen op onze studenten en staat bij jou, net als bij ons, de student centraal…. Kom dan ons team versterken. Je draagt hiermee bij aan een open en toegankelijk onderwijs voor iedereen en zorgt dat leren leuk is.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Het geven van lessen binnen het opleidingsteam Kunst, Theater en Media op MBO niveau;
  • Het begeleiden van studenten met hun praktijkopdrachten;
  • Het leveren van een bijdrage aan de doorontwikkeling van onze opleiding;
  • Het afnemen van toetsen en examens.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent een 2egraads bevoegd docent Engels of je bent bezig met de afronding van je opleiding óf je hebt je HBO afgerond én beschikt over de didactische bevoegdheid (of bent bereid om die z.s.m. te behalen) om als docent te functioneren in het MBO;
  • je hebt bij voorkeur kennis en relevante werkervaring in het werkveld;
  • Je bent een echte teamplayer met een creatieve instelling en denkt in oplossingen;
  • Je kunt een uitdagende leeromgeving creëren;
  • Je bent vakinhoudelijk en didactisch competent;
  • Je bent ontwikkelingsgericht en hebt een proactieve en ondernemende houding;
  • Je bent iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, goede communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen.

Wat mag je van ons verwachten?

Bij VISTA college zien we wat jij voor leerlingen en collega’s mogelijk maakt. Wij zorgen voor een goede werksfeer en veel vrijheid. Zo bieden wij jou bijvoorbeeld de ruimte én het vertrouwen om je functie in te vullen op jouw manier. Je salaris bedraagt max € 4.615,00 bruto per maand bij een fulltime aanstelling, afhankelijk van opleiding en ervaring, volgens de cao MBO, schaal LB. Ook bieden we ruime faciliteiten om je te ontwikkelen, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Leuk dat je ons team wilt komen versterken! Je stuurt ons je sollicitatie door vóór 8 juli 2022 het formulier in te vullen dat je via onderstaande knop bereikt. Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 28.

Wil je eerst meer informatie? Stuur dan gerust even een berichtje naar Mark Poel, Opleidingsmanager via m.poel@vistacollege.nlJe hoort snel van ons!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.