Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Apotheker/Farmaceutisch consulent/Docent Zorg & Welzijn 0,4 fte

Werkgever:Vista College
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Apotheker/Farmaceutisch consulent / Docent Zorg & Welzijn 0,4 fte (2020-186 / 2020-187)

Wil jij met enthousiasme en gedrevenheid werken in het onderwijs?

VISTA college is hét nieuwe ROC van Limburg, een fusie tussen Arcus college en ROC Leeuwenborgh. Eén regionaal opleidingscentrum met diverse locaties in onder meer Maastricht, Heerlen en Sittard. We zijn de grootste aanbieder van beroepsonderwijs waarbij de kwaliteit van het onderwijs, het vernieuwen en het samenwerken met het bedrijfsleven voorop staan. Vernieuwen maar toch jezelf blijven in het onderwijs. Ga jij deze uitdaging aan?

Wij zijn op zoek naar een Apotheker/Farmaceutisch consulent / Docent Zorg en Welzijn voor de opleiding Apothekersassistent voor 0,4 fte , die een bijdrage gaat leveren aan de uitvoering van ons onderwijs. Standplaats: Heerlen. Het betreft hier een functie met spoedige indiensttreding voor de duur van het schooljaar 2020/2021.

Jouw rol als Apotheker/Farmaceutisch consulent / Docent Zorg en Welzijn :

Je maakt deel uit van de afdeling Assisterende Beroepen Gezondheidszorg. De opleiding Apothekersassistent (BOL en BBL) is een MBO opleiding op niveau 4. Rond deze opleiding is een opleidingsteam geformeerd met een grote mate van autonomie in het organiseren en vormgeven van het onderwijs. Het team bestaat voornamelijk uit professionals uit de beroepspraktijk. Samen met werkveld en studenten werkt het team stelselmatig aan verbetering van ons onderwijs.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Je geeft onderwijs in de vaktechnische aspecten van het vak apothekersassistent;
  • Je bent in staat om het vak van apothekersassistent in de volle omvang aan de leerlingen over te brengen;
  • Je begeleidt studenten bij het verwerven van de vaardigheden van het vak apothekersassistent, bij het verwerven van de benodigde beroepscompetenties, doorstroommogelijkheden en hun persoonlijke ontwikkeling;
  • Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het onderwijs binnen de opleiding;
  • Je neemt toetsen en examens af;
  • Je draagt bij aan de onderwijsontwikkeling van de opleiding.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je beschikt over een HBO denk- en werkniveau;
  • Je hebt recente en relevante werkervaring in het werkveld;
  • Ervaring met het werken zowel in groepen en als individueel;
  • Je bent bij voorkeur 2egraads bevoegd docent óf je hebt je HBO afgerond én beschikt over de didactische bevoegdheid om als docent te functioneren in het MBO;
  • Je communicatieve vaardigheden zijn zeer goed;
  • Je bent pedagogisch, vakinhoudelijk (en didactisch) competent;
  • Je bent ontwikkelingsgericht en hebt een proactieve en ondernemende houding.

Wat bieden wij?

Salariëring volgens cao MBO, in schaal LB (max. € 4.359,00 bruto per maand) bij een fulltime aanstelling, afhankelijk van je opleiding en ervaring of overeenkomstig tarief als ZZP of in de vorm van detachering. Ook bieden wij ruime faciliteiten om je te professionaliseren, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Om als zelfstandig docent te mogen werken, heb je een onderwijsbevoegdheid nodig. VISTA college is bereid te investeren in het behalen van deze bevoegdheid. VISTA college is ook bereid om over een andere constructie in gesprek te gaan met een partner.

Meer informatie:

Lees meer over wie we zijn en waar we voor staan op deze website.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met John Hoesen, Onderwijsmanager Zorg & Welzijn, per mail j.hoesen@vistacollege.nl of per telefoon +31 6 51055849

Hebben we je interesse gewekt en wil je solliciteren?

Als jij de perfecte kandidaat bent en voldoet aan bovenstaande criteria, reageer dan vóór 15-09-2020. Gesprekken vinden plaats in week 36/37 locatie Heerlen.

Je kunt uitsluitend solliciterendoor te klikken op onderstaande button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.