Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Financiële Administratie

Werkgever:vebego Service & Expertise
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

We hebben een geweldige kans voor een enthousiaste en talentvolle Medewerker Finance die op zoek is naar een uitdagende rol met ontwikkelmogelijkheden. Als onze allround medewerker binnen onze finance afdeling, met name gericht op de inkoop- en crediteurenadministratie, contractbeheer en debiteurenbeheer, ben jij de expert op het gebied van financiële processen en systemen en zorg je ervoor dat deze op de meest efficiënte en uniforme manier worden uitgevoerd.

40.000 Vebego-medewerkers in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland maken dagelijks met betekenisvol werk het verschil voor onze klanten. Dat is waar Vebego voor staat en waar we met z’n allen voor gaan. Achter elke Vebego-medewerker staat een team van experts dat zijn of haar werk prettiger, beter, makkelijker en efficiënter maakt. Die experts achter de schermen van ons mooie familiebedrijf vormen sinds 2022 Vebego Service & Expertise: het shared service center van Vebego.

Bij Vebego Service & Expertise werken IT’ers, inkopers, administratieve specialisten, juristen, recruiters en deskundigen op het gebied van duurzame inzetbaarheid samen aan het doel dat we binnen heel Vebego nastreven. In 2025 willen we met ons werk een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van 10 miljoen mensen.

Dit ga je doen

  • Als Medewerker Finance adviseer je binnen en buiten ons bedrijf over de uitvoering van het financiële end-to-end proces om de samenwerking met onze partners te vergroten en de processen steeds verder te uniformeren en te optimaliseren.
  • Je optimaliseert de financiële processen middels het bedenken, voorstellen en implementeren van slimme en haalbare oplossingen, o.a. met betrekking tot digitalisering en standaardisatie van werkzaamheden.
  • Je neemt de leiding van grotere projecten binnen de afdeling en neemt deel aan integrale projecten op het gebied van Financieel beleid, processen en applicaties.
  • Je bent het aanspreekpunt voor de Teamlead en partners om de samenwerking te verbeteren en overeengekomen acties te vertalen naar procedures.
  • Je instrueert en informeert collega's over nieuwe ontwikkelingen in systemen, wet- en regelgeving en werkwijzen om de vaardigheden en zelfredzaamheid van medewerkers te vergroten.

Wat bieden we jou?

Als Medewerker Finance krijg je de kans om samen met enthousiaste collega’s Vebego Service & Expertise verder vorm te geven. Een prettige, boeiende en dynamische werkomgeving waarin je alle gelegenheid krijgt om mee te denken en jezelf te ontwikkelen (o.a. door het volgen van trainingen). Vebego Service & Expertise geeft je een fulltime baan, een salaris (tussen de € 2.310, en € 3.918,- op basis van 40 uur per week) dat past bij je verantwoordelijkheden, met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een hele maand vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en een variabele beloning. Daarnaast wordt een laptop en mobiele telefoon ter beschikking gesteld.

Dit vragen we van jou

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau aangevuld met enkele jaren werkervaring bij voorkeur op financieel gebied en staat voor een vervolgstap in je carrière.
  • Je hebt kennis met ERP-systemen en Excel.
  • Je bent klantgericht, communicatief sterk en bent in de beschikking van analytisch vermogen.
  • Je hebt een proactieve houding en verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent resultaat- en kwaliteitsgericht.
  • Je hebt goede plannings- en organisatievaardigheden.

Enthousiast?

Word jij enthousiast van deze functie en zet jij je talent in als onze nieuwe Medewerker Finance? Solliciteer dan snel met jouw cv en motivatiebrief!