Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Franchise Support medewerker (pt)

Werkgever:van Melik Food Groep
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Franchise Support medewerker (pt)

Franchise Support medewerker (pt)

Heb jij een achtergrond in de horeca en wil jij nu je horizon verbreden met een uitdagende functie in de foodsector? Ben jij een echter bouwer en wil jij ons “Bufkes-concept” met al 25 jaar “De Lekkerste Broodjes” verder laten groeien? Ben jij de ondersteuner voor ons formulemanagement en onze franchisenemers? Én ben jij enthousiast over onze unieke warm en koud belegde broodjes met bourgondische afkomst? Dan ben JIJ diegene die WIJ ZOEKEN!

Wie is Bufkes?

Bufkes is een formule die onder andere bekend is om hun unieke bourgondische broodjes met vestigingen van Maastricht tot Rotterdam. Bufkes maakt onderdeel uit van Van Melik Food Groep, een dynamisch en toonaangevend foodbedrijf in de regio.

We vinden het belangrijk dat we weten wat we verkopen, dus er wordt volop geproefd en er staat altijd verse soep klaar! Geen enkele dag is hetzelfde: door de verschillende activiteiten binnen ons bedrijf is het een dynamische omgeving.

Wat ga jij doen?

Als Franchise Support medewerker werk je vanuit ons hoofdkantoor in Hoensbroek (Zuid-Limburg). Jij bent de verbinding tussen het hoofdkantoor en de vestigingen én ondersteunt ondernemers op allerlei vlakken in hun vestiging, maar ook zorg je ervoor dat de randzaken tot in de puntjes geregeld zijn. Zo beheer(s) jij o.a. de kassa, de allergenen- en voedingsinformatie en calculaties.

Je hebt een duidelijke eigen mening en kan deze samenvoegen met andere meningen in het team om zo het optimale resultaat te behalen. Jouw creativiteit en enthousiasme draagt bij aan het probleemoplossend vermogen van het team.

Wekelijks verzorg je het omzetoverzicht van de vestigingen en de verslaglegging van de teamvergadering. Door jouw gestructureerde manier van werken houd je het overzicht en kun je zelfverzekerd adviezen geven aan de formulemanagers, ondernemers en andere collega’s.

Wat vragen wij?

  • De drive om van betekenis te zijn voor onze franchisenemers;
  • Een 24-28 urige werkweek;
  • HBO denk- en werkniveau en 3-5 jaar recente relevante werkervaring binnen de foodservice en/of gastvrijheid sector;
  • Ervaring op het gebied van franchise is een pré;
  • Kennis en ervaring in het werken met Excel is een vereiste;
  • Een creatieve en innovatieve manier van denken.

Wat bieden wij

Een zeer veelzijdige functie binnen een dynamische werkomgeving met een team met jonge professionals. Als Franchise Support medewerker krijg je veel vrijheid. Je kunt als medewerker profiteren van het tegen gereduceerd tarief kopen van onze producten en er staat dagelijks verse soep voor je klaar. En je salaris? Dat bepalen we in overleg met jou! Je mag uitgaan van uitstekende arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Contact

Enthousiast geworden over deze leuke baan? Solliciteer direct of mail je CV naar sollicitaties@vanmelik.nl Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met personeelszaken op het telefoonnummer +31 45 522 9322 Wij kijken uit naar jouw reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren?