Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Werkvoorbereider

Werkgever:Transcarbo
Plaats:Hoensbroek

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij je carrière starten bij een van de grootste leveranciers van kunststof kozijnen voor de projectmatige markt? Vind je het leuk om met verschillende stakeholders in gesprek te zijn? En heb je genoeg in je mars om processen te bewaken en te zorgen voor een vlekkeloos projectuitvoering? Dan ben jij de werkvoorbereider die we zoeken!

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider bereid je in samenspraak met de opdrachtgevers de kunststof gevelelementen van de bouwkundige projecten voor en werk je ze technisch uit. Dit binnen de gemaakte afspraken met de opdrachtgever maar ook binnen de technische voorschriften en voorwaarden van het softwarepakket. Jij bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van A tot Z. Je realiseert meerdere (kleine) projecten per jaar en sta jij in direct contact met verschillende collega’s en afdelingen.

Als werkvoorbereider pak je op enthousiaste en doortastende wijze de technische en organisatorische werkvoorbereiding voor onze projecten op. Het is de uitdaging om de verschillende stakeholders te verbinden en te ondersteunen. Je bent verantwoordelijke voor een optimale en tijdige projectuitvoering.

Samengevat:

  • Met onze vaste partners zorg jij dat onze diensten en producten goed en op tijd op de bouwplaats aanwezig zijn zodat het proces op de bouw (LEAN) kan doorgaan;
  • Je bent medeverantwoordelijk voor het uitwerken van contractstukken naar werktekeningen;
  • Je zorgt voor de meest effectieve en efficiënte werkmethoden en geeft advies over mogelijke alternatieven en optimalisaties;

Wie zoeken wij?

Onze ideale collega heeft minimaal een afgeronde opleiding MBO bouwkunde en heeft de nodige ervaring opgedaan. Je bent leergiering, enthousiast en ambitieus.

Daarnaast beschik je over:

  • Je bent goed in samenwerken en schakelt makkelijk met verschillende mensen;
  • Je doorziet processen snel en je hebt de eigenschap om snel te leren en zaken je eigen te maken;
  • Ervaring met BIM/autocad is een pre, de wil om met BIM te werken is een must;
Wat bieden wij?
  • Een mooie baan voor 37,5 uur per week met een goed salaris;
  • Een arbeidsvoorwaardenpakket, waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen en 7 ATV dagen;
  • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
Wie zijn wij?

Transcarbo Kunststof Kozijnen is een van de grootste leveranciers van kunststof kozijnen voor de projectmatige markt in Nederland. Met een omzet van 37 miljoen zijn wij, samen met de zustermaatschappijen, opgenomen op plaats 29 van de grootste maakindustriebedrijven van Nederland. Met onze uiterst moderne machines zijn wij een sterke speler binnen de branche.

Met een 120-tal medewerkers produceren en monteren wij door heel Nederland onze hoogwaardige kunststof kozijnen die voldoen aan de laatste eisen op gebied van warmte- en geluidsisolatie, statica, functionaliteit en design. Transcarbo staat bekend om haar constructieve oplossingen in de werkvoorbereidingsfase.

Interesse?

Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Marijke Hoedemakers, HR adviseur, telefonisch via 06-26134486 of via mail, m.hoedemakers@transcarbo.nl Heb je interesse in de functie dan ontvangen wij jouw sollicitatie graag per inclusief motivatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.