Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Automonteur

Werkgever:Taxi van Meurs
Plaats:Simpelveld

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

voor Autocenter van Meurs in Simpelveld

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste automonteur die graag aan auto’s sleutelt en die niet bang is om zijn handen vuil te maken. Ben jij “handig” en genegen om hand- en spandiensten te leveren in de werkplaats waar ons wagenpark onderhouden wordt? Dan zoeken wij jou…

Wie zijn wij?

Taxibedrijf van Meurs is specialist in doelgroepenvervoer. Het leerlingen- en dagbestedingsvervoer zijn een verlengstuk van de zorg en daardoor zoveel meer dan een bus die technisch in orde is en een chauffeur die veilig rijdt.

Dagelijks zijn er circa 300 medewerkers die met veel enthousiasme hun steentje bijdragen aan datgene wat onze cliënten zelf niet kunnen.

Wat vragen wij?

Jij voert onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit aan de verschillende soorten voertuigen van ons wagenpark. Ook ben jij een echte teamplayer en kun je klant- en oplossingsgericht denken. Onze chauffeurs zijn jouw klanten.

Wat bieden wij?

Een afwisselende en uitdagende baan, waarbij geen dag hetzelfde is. Je komt werken bij een familiebedrijf waarbij je als individu er ook echt toe doet.

Vaste werktijden van 8:00 tot 17:00 uur van maandag t/m vrijdag (geen avonden en geen weekenden). Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door opleidingen en trainingen. Arbeidsvoorwaarden conform CAO Motorvoertuigen en Tweewielerbedrijf en deelname aan pensioenregeling. Salaris is in overleg en een contract voor bepaalde tijd met de intentie tot een vast dienstverband.

Interesse…

Vul dan snel het sollicitatieformulier in via onze website www.taxivanmeurs.nl of bel naar 045-5442776 of 045-2110525 (personeelszaken)