Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Onderwijsassistent Techniek College 2.0 fte

Werkgever:SVO PL
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wij zoeken een creatieve, technische onderwijsassistent

0.8 FTE BcPL locatie PPL - Praktijkonderwijs Parkstad Limburg

Wat je kunt verzinnen kun je ook maken! Voor het BcPL locatie TcPL is SVO|PL voor schooljaar 2022-23 op zoek naar een onderwijsassistent voor 0.8 FTE, dagen en tijden zijn in onderling overleg. Starten kan zo snel als mogelijk.

Je komt te werken in de green room. Dit is een lokaal waar de nieuwste apparatuur staat, te denken aan een 3de printer, lasersnijder en dergelijke. Jij bent degene die het te gek vindt om deze apparatuur te ontdekken, uit te testen en vervolgens ook de kennis over te brengen richting leerlingen. Dit kunnen leerlingen zijn van het TcPL maar ook leerlingen uit heel Parkstad en omstreken mogen aanschuiven in jouw green room! Daarnaast ben jij ook de medewerker die op ontdekking gaat in het hele land om nog meer van deze coole apparatuur te ontdekken.

Het team van TcPL bestaat uit ongeveer 20 medewerkers. Hierdoor is het een hecht team dat er samen voor gaat en altijd zorgt dat de leerling voorop staat. Het team is één en de leerlingen ervaren ook geen verschil tussen diverse medewerkers. “We zijn het bewijs dat dit kan. Daar zijn we trots op.”

Naast de kerntaak, het bieden van onderwijs, is de onderwijsassistent verantwoordelijk voor begeleiding van leerlingen (i.c.m. de docent). Met behulp van kennis, vaardigheden en tools monitor jij de voortgang. Jouw coachende rol en pedagogische en didactische vaardigheden zijn hierbij essentieel. Wij zijn op zoek naar een onderwijsassistent die pedagogisch sterk onderlegd is en kennis / affiniteit heeft met techniek.

Wie ben jij?

  • Een onderwijsassistent die de leerlingen, middels structuur en houvast een veilige leer- en leefomgeving biedt;
  • Een MBO of MBO+ diploma in de richting van onderwijsassistent of techniek.
  • Een daadkrachtige en enthousiaste onderwijsassistent die van een uitdaging houdt;
  • Vaardig in het motiveren van leerlingen, het opzetten van leerplannen en het toepassen van didactische methoden en technieken;
  • Naast inzet, betrokkenheid, creativiteit en vakmanschap een resultaatgerichte aanpak waarbij de leerling centraal staat;
  • Ervaring binnen het onderwijs geldt als pré.

Wij bieden:

  • Inschaling conform CAO-VO op basis van jouw laatste onderwijssalaris of conform schaal 5 of 6;
  • Een tijdelijk contract bij SVO|PL;
  • Laptop;
  • Fiscale uitruil waarbij kosten voor sportschool, fiets of aanschaf van digitale middelen onderdeel vormen

BcPL locatie TcPL

Het beroepscollege bestaat uit vijf vestigingen, waar aan de hand van vastgelegde pedagogische en didactische uitgangspunten wordt gewerkt aan de realisatie van een aantal ambitieuze leer- en vormingsdoelen.

Het Techniek College Parkstad Limburg (TcPL) biedt onderwijs dat gericht is op techniek. Een unieke locatie met te gekke praktijklokalen waarbij men écht de praktijk beleeft. De leerlingen starten op het Voortgezet Onderwijs op een van onze andere BcPL locaties. De leerlingen die bewust voor techniek kiezen als uitstroomprofiel kiezen voor TcPL. TcPL biedt onderwijs aan voor het derde en vierde leerjaar VMBO Basis en VMBO Kader.

Stichting Voortgezet Onderwijs Parkstad Limburg (SVO|PL) is het bevoegd gezag van negen locaties voor voortgezet onderwijs in Parkstad Limburg. SVO|PL is het grootste onderwijsbestuur in de regio met ruim 6100 leerlingen en bijna 800 medewerkers. SVO|PL biedt – met partners in de regio – toekomstgericht onderwijs onder het motto “voor elk kind het beste onderwijs”. SVO|PL-scholen voorzien in elke vorm van voortgezet onderwijs, van gymnasium tot praktijkonderwijs. Leerlingen en medewerkers worden gestimuleerd om hun talenten optimaal te benutten en ontwikkelen.

Interesse?

Mail zo snel mogelijk ( uiterlijk 16 oktober 2022 ) jouw sollicitatiebrief en CV naar Maud Wijnen (P&O adviseur) via mja.wijnen-paffen@svopl.nl Neem voor meer informatie contact op met Amin El Ouazghari (teamleider) via a.elouazghari@svopl.nl of Maud Wijnen (P&O-adviseur) via mja.wijnen-paffen@svopl.nl