Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Ondersteunings-coördinator

Werkgever:SVO PL
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Het bestuur van SVO|PL zoekt voor het Sintermeertencollege met ingang van 01-08-2020 een kandidaat voor de functie van

Ondersteunings-coördinator voor 0.6 fte

Profiel

De uitvoering van het onderwijskundig proces en de leerlingenbegeleiding vindt plaats door teams van docenten/coaches onder leiding van de afdelingsleiders. De ondersteuningscoördinator heeft een ondersteunende rol en geeft functionele sturing aan medewerkers binnen het zorgsysteem van de school. De ondersteunings-coördinator is onder leiding van de sectordirecteur verantwoordelijk voor de coördinatie van de uitvoering van het zorgbeleid en de leerlingbegeleiding en levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het zorgbeleid en de leerlingbegeleiding.

Onze nieuwe collega beschikt over een relevante afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld maatschappelijk werk of SPH), is vaardig in het organiseren en coördineren van zorgverlening en leerlingbegeleiding, het opzetten van plannen en het geven van adviezen, heeft kennis van didactische en pedagogische methoden en technieken en is vaardig in het toepassen ervan. Inzicht in de taak, organisatie en werkwijze van een onderwijsinstelling strekt tot aanbeveling.

Informatie

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke vacature voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste benoeming. Salariëring vindt plaats in schaal 10 van de CAO- VO, verloning vindt het eerste jaar plaats via Randstad. Op de functie is de CAO-VO van toepassing.

Meer informatie over de functie kunt u inwinnen bij Jeroen Vegter via jld.vegter@sintermeerten.nl Meer informatie over het Sintermeertencollege kunt u vinden via www.sintermeerten.nl

Een uitgebreide functie omschrijving kan worden opgevraagd bij Jeanne van Eijsden via j.eijsden@svopl.nl

Sollicitatie

U wordt verzocht uw sollicitatiebrief met CV Vóór 03-06-2020 te mailen naar: Jeanne van Eijsden (P&O-adviseur) via j.eijsden@svopl.nl