Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Docent Wiskunde 2e graads

Werkgever:SVO|PL
Plaats:Landgraaf

Denk jij in cijfers in plaats van woorden? Dan ben jij misschien wel onze Wiskunde docent! Voor het Eijkhagen College is SVO|PL voor schooljaar 2024-2025 op zoek naar een docent Wiskunde voor 0,5 fte t.v.v. ziekte.

Naast de kerntaak; het bieden van onderwijs is de docent verantwoordelijk voor begeleiding van leerlingen. Met behulp van kennis, vaardigheden en tools monitor jij de voortgang. Jouw coachende rol en pedagogische en didactische vaardigheden zijn hierbij essentieel.

Naast een vakinhoudelijk inbreng staat binnen Eijkhagen een collectieve bijdrage samen met jouw sectie en afdeling hoog in het vaandel. Denk hierbij aan de ontwikkeling van onderwijs, het leer- en leefklimaat en het onderwijsproces. Iedere docent van SVO|PL wordt naast lesgeven belast met taken, deze taken kunnen gericht zijn op uitvoerende of tactische bijdragen. Daarnaast zie jij het mentoraat als een positieve uitdaging.

Over Eijkhagen College www.eijkhagen.nl

Eijkhagen College is een school voor voortgezet onderwijs in Landgraaf met afdelingen voor tweetalig vwo, vwo, havo en vmbo-tl. Een school met ruim 1.400 leerlingen waarbij jij als medewerker deel uitmaakt van een groot team. Het is een hechte club die er samen voor gaat en waarbij jij zeker geen nummer bent. Er is een open cultuur; collega’s spreken elkaar aan in de jij-vorm en bij iedereen staat de deur altijd open. Jezelf blijven ontwikkelen en jouw eigen toekomstdromen durven te realiseren. Dat is Eijkhagen College, ofwel; Create your future!

Wat heb je in huis, wat verwachten wij van jou?

Jij bent in het bezit van de gevraagde onderwijsbevoegdheid of afstuderende daarvoor. Eijkhagen is een locatie met verschillende afdelingen. Jij deinst er niet voor terug om op verschillende afdelingen ingezet te worden. Je bent een docent die leerlingen, middels structuur en houvast een veilige leer- en leefomgeving biedt. Naast inzet, betrokkenheid, creativiteit en vakmanschap een resultaatgerichte aanpak waarbij de leerling centraal staat. Je bent en blijft op de hoogte van actuele onderwijsvernieuwingen en in staat deze mede vorm te geven.

Wij bieden:

  • Inschaling conform schaal LB van de CAO-VO (min. € 3.301,00 - max. € 5.030,00 op fulltime basis);
  • Een tijdelijk contract bij een van onze uitzendpartners;
  • De nieuwste lesmethodes conform LIFO;
  • Een laptop;
  • Fiscale uitruil waarbij het mogelijk is om kosten voor o.a. sportschool, fiets of aanschaf van digitale middelen fiscaal vriendelijk te verrekenen.

Over SVO|PL www.svopl.nl

De Stichting Voortgezet Onderwijs Parkstad Limburg (SVO|PL) is het bevoegd gezag van negen locaties voor voortgezet onderwijs in Parkstad Limburg. SVO|PL is het grootste onderwijsbestuur in de regio met ruim 6200 leerlingen en ca 800 medewerkers.

SVO|PL-scholen voorzien in elke vorm van voortgezet onderwijs, van gymnasium tot praktijkonderwijs. Leerlingen en medewerkers worden gestimuleerd om hun talenten optimaal te benutten en ontwikkelen. Wij bieden met partners in de regio op een toekomstgerichte wijze het beste onderwijs aan binnen een verantwoorde spreiding van voorzieningen van een hoog niveau. Onder het beste onderwijs verstaan we meer dan alleen cognitieve resultaten. Leerlingen ontwikkelen zich in de volle breedte van hun talenten.

Meer informatie over activiteiten binnen SVO|PL is onder andere te vinden via onderstaande link:

NPO-projecten in de schijnwerpers: ‘Onderwijs in Beweging’ Magazine | SVO|PL (svopl.nl)

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met Ineke Stijnen (rector) via ihh.stijnen@svopl.nl of 045-5315656 of Geroni Sanfilippo (P&O-adviseur) via g.sanfilippo@svopl.nl

Interesse?

Mail zo snel mogelijk jouw sollicitatiebrief en CV naar één van onze uitzendpartners;

Roler: manoeksimons@roler.nl

Maandag: svopl@maandag.nl

Wiertz: svopl@wiertz.com