Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent Wiskunde

Werkgever:Stichting Werkgelegenheid Groen Onderwijs (SWGO)
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

CITAVERDE College is een onderwijsinstelling voor VMBO en MBO en volwassenenonderwijs en heeft vijf verschillende locaties in Limburg. Leerlingen met interesse in de groene sector vinden bij het CITAVERDE College een passende opleiding. Wij leveren leerlingen af die doorgaan en helpen in de ontwikkeling naar economisch en ecologisch bloeiende regio’s. CITAVERDE College loopt voorop in vakmanschap en ondernemerschap en zorgt daarmee voor een beter, mooier en leuker leven. Wij zetten ons in voor de thema’s gezond leven en gezonde lifestyle; geen afval (no waste); rijke dieren- en plantenwereld; vergroening van onze leefwereld in de stad en vergroening van ons buitengebied. Daarbij werkt het CITAVERDE College veel samen met regionale partners in onderwijs, maatschappelijke organisaties, overheden en de beroepspraktijk. Kijk voor meer informatie ook op www.citaverde.nl. Stichting Werkgelegenheid Groen Onderwijs (SWGO) is voor het CITAVERDE College Heerlen op zoek naar een kandidaat voor de vacature:

Docent Wiskunde 0,6 FTe

Ben jij de enthousiaste en professionele docent die zich met een team van betrokken collega’s wil inzetten voor goed onderwijs? Past lesgeven aan VMBO en MBO leerlingen goed bij jou? Dan maken wij graag kennis met je!

Wat ga je doen?

Je verzorgt onderwijs in het VMBO. Samen met jouw collega’s ontwerp je een samenhangend en uitdagend onderwijsaanbod, waarmee je onze leerlingen uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen! Je coacht de leerlingen en past diverse didactische methoden en technieken afwisselend en actief toe. Je houdt de leervorderingen bij, beoordeelt werkstukken, stageverslagen, toetsen, tentamens en examens. Je geeft de leerlingen persoonlijke feedback en je begeleidt ze in hun BPV of stage.

Wie ben je?

  • je beschikt over een 2e graads onderwijsbevoegdheid Wiskunde;
  • je hebt relevante werkervaring in het onderwijs en/of in het werkveld;
  • je hebt affiniteit met de doelgroep;
  • je bent innovatief, proactief, stressbestendig, zelfstandig, flexibel en motiverend;
  • ervaring met en kennis van projectmatig werken en onderwijsontwikkeling is een pré;
  • je bent in het bezit van goed ontwikkelde ICT-vaardigheden.

Wij bieden:

  • een tijdelijke aanstelling via SWGO tot 6-7-2020.
  • arbeidsvoorwaarden conform de CAO MBO 2018-2020;
  • salaris conform LB CAO MBO 2018-2020 (inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring).

Interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief en CV vóór 13 april 2020 naar hr@citaverde.nl t.a.v. afdeling P&O. Vermeld s.v.p. duidelijk de functie waarop je reageert en de locatie van de vacature. Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Rob Steinschuld, adjunct-directeur Heerlen, telefoonnummer: 045-5700888. Voor invulling van alle vacatures bij CITAVERDE College/SWGO geldt dat een werknemer uiterlijk binnen 4 weken na aanvang van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen. Acquisitie t.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.