Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Planning en Control

Werkgever:Stichting Weller Wonen
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

VACATURE MEDEWERKER PLANNING EN CONTROL 36 UUR PER WEEk

Weller

Weller beheert zo’n 9.300 huurwoningen, winkels en garages in Heerlen, Brunssum en Schinveld. Meer dan 20.000 mensen, groot en klein, vinden hun thuis in een woning van Weller. Allemaal hebben ze een eigen smaak, leefstijl en specifieke woonwensen. Die persoonlijke wensen staan bij Weller centraal.

Onze vijf kerndoelen zijn:

  • Zorgdragen voor betaalbare huurwoningen.
  • Beschikbaar hebben van voldoende aanbod voor de doelgroep.
  • Verduurzaming van het vastgoed.
  • Sterk blijven in wijken en buurten.
  • Klantgericht, persoonlijk, helder en efficiënt zijn in onze service.
  • Weller zoekt een medewerker planning en control v/m 36 uur per week

    Ben jij een echte cijferaar? En ben je nieuwsgierig naar het verhaal achter de cijfers? Gaat jouw hart sneller kloppen van het opstellen van (meer)jarenbegrotingen, periodieke interne rapportages, de jaarrekening, externe rapportages (dPi, dVi, benchmarks) en de planning- & controlcyclus? Dan is Weller op zoek naar jou! In het procesteam bedrijfsvoering is namelijk een vacature ontstaan voor de functie van medewerker planning en control. Het procesteam bedrijfsvoering is primair verantwoordelijk voor de registratie, het opstellen en analyseren van stuur- en verantwoordingsinformatie en I(C)T.

    Hoe kan jouw willekeurige werkdag eruit zien?

    Na een praatje met je collega’s, start je op en check je kort je e-mail. Daarna ga je in overleg met je collega’s voor de ‘dagstart’ of ‘weekstart’. Samen werken jullie een plan uit om de begroting uit te vragen in de organisatie. Direct na het overleg zet je de vraag uit bij de betreffende collega’s. Over twee dagen moet de trimesterrapportage aangeleverd worden aan het MT. Je verwerkt de toelichting op de cijfers die je hebt ontvangen vanuit de organisatie en zet de rapportage door naar control voor een laatste check. Na een gezellige lunch in de kantine, ga je in overleg met het procesteam vastgoed waarin je bespreekt wat de financieringsbehoefte op korte termijn is. Je werkt vervolgens een voorstel uit. Er staat nog een vraag open over het onderhoudsbudget. Je checkt of er ruimte is voor de voorgestelde uitgave. Goed nieuws! Dit koppel je terug aan je collega die hier erg blij mee is. Voordat je naar huis gaat, bel je nog even met een medewerker van het controleteam van de accountant om de laatste vragen van de interimcontrole te beantwoorden. Je sluit af en gaat met een goed gevoel naar huis.

    Dit is wat je doet

    Je speelt een onmisbare rol in het cluster planning & control van het procesteam bedrijfsvoering. Je denkt mee over het financiële beleid en bent betrokken bij de planning- & controlcyclus. Samen met je collega’s maak je de begroting en de jaarrekening en stel je de vastgoedwaarderingen op. Dankzij jou is de interne organisatie voorzien van de nodige rapportages en informatie. Uiteraard draag je ook bij aan de externe verantwoording. Je zorgt ervoor dat de accountant beschikt over alle informatie die nodig is voor de controle en bewaakt de vastgestelde budgetten en rapporteert hierover. Dit alles doe je o.a. met behulp van gespecialiseerde softwarepakketten van Microsoft (Dynamics Navision, Power BI en Excel), Ortec Finance, Unit4 (Audition) en Aareon.

    Dit ben jij

    • Jij hebt in ieder geval: een afgeronde HBO-opleiding Bedrijfseconomie of Accountancy en ten minste 3 jaar werkervaring. Kennis van de corporatiesector is handig maar je mag je ervaring ook in een andere sector opgedaan hebben. Een frisse blik weten wij te waarderen!
    • Taken kunnen we met een gerust hart aan jou overlaten. Je voelt je verantwoordelijk en bijt je vast in je werk.
    • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken.
    • Je bent absoluut: pro-actief, analytisch, communicatief sterk, nauwkeurig en resultaatgericht.
    • Je kunt goed schakelen tussen verschillende vragen en deadlines bewaken.
    • Je bent in staat verantwoordelijkheid te nemen voor de eigen klantgerichte bijdrage aan de Wellerdoelstellingen.

    Dit krijg je ervoor terug

    Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Woondiensten. De functie is ingedeeld in schaal H (€ 3.159 - € 3.891). We hebben prima secundaire arbeidsvoorwaarden en bieden veel ruimte om je te ontwikkelen. Weller kent flexibele werktijden en een thuiswerkregeling. En je werkt in een nieuw kantoor in Maankwartier Heerlen dat uitstekend bereikbaar is met bus, trein of fiets. In eerste instantie krijg je een jaarcontract met uitzicht op vast een dienstverband.

    Ben jij de medewerker die wij zoeken?

    Stuur dan uiterlijk 20 juli 2020 je CV en motivatie naar vacatures@wellernet.nl onder vermelding van medewerker planning en control m/v.

    Nieuwsgierig?

    Wil je alvast jouw collega’s ontmoeten? Kijk dan op www.wellernet.nl Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Pascal Kuijpers, adviseur planning & control, 045-4048600 op werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur.