Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Begeleider Flexteam

Werkgever:Stichting Philadelphia Zorg
Plaats:Hoensbroek

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

In Zuid-Limburg liggen de locaties Villa Dolfijn (Hoensbroek), Nieuw Zuiderhaven (Hoensbroek), De Dem (Hoensbroek), Emmastaete (Brunssum) en De Merici 1 & 2 (Maastricht). Voor deze locaties zijn wij op zoek naar Flexibel Inzetbare Begeleiders (FIB). Flexibel Inzetbare Begeleiders zijn begeleiders die wij in tegenstelling tot andere organisaties, dezelfde voorwaarden bieden als begeleiders die op een vaste locatie werken, maar net met een andere twist! Het verschil is dat je inzetbaar bent op meerdere locaties. Hoeveel locaties? Dat verschilt, de ene FIB’er werkt op 5 locaties en de ander op 2. Dit doen we in overleg met jou! Op deze locaties wonen cliënten met ondersteuningsvragen op zowel sociaal emotioneel vlak als ADL ondersteuning. De cliënten waarmee je in contact komt hebben een verstandelijke beperking en is in sommige gevallen gecombineerd met een lichamelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. De leeftijden en hulpvragen zijn zeer uiteenlopend.

  • Je helpt mensen met een beperking bij het maken van hun eigen keuzes
  • Je helpt ze zelfstandig te zijn en doet dit samen met familie en vrienden
  • Je biedt nabijheid, structuur, en zorgt voor warmte en gezelligheid in huis

Voor onze woonlocaties zoeken wij enthousiaste en flexibele begeleiders. De functie die wij aanbieden is uitdagend en vraagt een begeleider die van afwisseling houdt, flexibel en enthousiast is. Je werkt vaak zelfstandig, maar bent onderdeel van ons FIB-team. Daardoor heb je vaste collega's die je regelmatig spreekt. Ben je een ervaren begeleider? Dan biedt het werken op verschillende locaties de kans om jouw expertise te delen met verschillende teams. Werk je pas kort in de gehandicaptenzorg, dan kun je bij ons ontdekken welke werkzaamheden en doelgroep het beste bij je past. Daarnaast heb je bij ons een streepje voor omdat we je al kennen en zou jij zomaar de persoon kunnen zijn die wij vast aannemen op de locatie. Je bent tenslotte al lekker ingewerkt en weet hoe wij werken.

Over jou

Je beschikt minimaal over een afgerond mbo niveau 3 of 4 diploma in de richting van zorg en welzijn. Je hebt passie voor de zorg en begeleiding van cliënten me een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Je bent positief en pro actief en beschikt over een gezonde dosis humor. Je moet keuzes kunnen onderbouwen en beslissingen durven nemen. Mensen voelen zich snel op hun gemak in jouw bijzijn. Zowel cliënten, verwanten als collega's. Je hebt bij voorkeur ervaring met specifieke doelgroepen zoals cliënten met gedragsproblemen en cliënten met een stoornis in het autistisch spectrum. Je bent in staat om in complexe, weinig stabiele situaties te handelen. Je hebt een zelfstandige werkhouding, bent initiatiefrijk en kunt tevens goed werken in teamverband. Je bent bereid tot het werken binnen een onregelmatig dienstrooster (inclusief weekend-, slaap- en avonddiensten). Bij voorkeur heb je aantoonbare ervaring in de ondersteuning van en het werken met de doelgroep. Je werkt vanuit de ondersteuningsvraag van de cliënt en bent in staat om cliënten vertrouwen te geven in hun eigen kunnen. Je neemt ervaringen en ideeën van locaties mee en ondersteund het vaste team daarin met jouw opgedane kennis op andere locaties. Je bent het visitekaartje van het FIB team, je kunt zelfstandig werken en gaat een uitdaging niet uit de weg.

Dit krijg je van ons

  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak. Een interne opleiding is ook mogelijk wanneer je door wilt groeien in de organisatie.
  • Bij enkele cliënten is het noodzakelijk dat je verpleegtechnische handelingen [zoals o.a. injecteren, sondevoeding, stoma zorg en medicatie geven] kunt uitvoeren of bereid bent je hierin te scholen.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1.920,- en maximaal €2.853,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een contract met een vast aantal uren en een vaste uitbetaling per maand. Eerst tijdelijk en wanneer het klikt hopelijk voor vast.

Echt iets voor jou?

Vertel ons waarom je bij ons past en naar welke doelgroep je voorkeur uitgaat. Doe dit uiterlijk zondag 30 januari via de sollicitatieknop op de pagina (vacaturenummer 1026). Heb je nog vragen? Bel gerust naar Kelly Meijer (Recruiter) op het nummer 06-27395222 Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.