Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Zorgassistent Woonzorg Firenschat

Werkgever:Stichting MeanderGroep Zuid-Limburg
Plaats:Landgraaf

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Geen gerichte zorgopleiding gevolgd, maar wil jij toch in de zorg werken? Dat kan als zorgassistent bij onze locatie Firenschat in Kerkrade!

In onze wonen met zorg-locaties bieden we optimale zorg aan onze bewoners. Naast het verlenen van zorg is de aandacht voor de bewoners minstens zo belangrijk. Hierom zijn we voor de locatie Firenschat op zoek naar een enthousiaste zorgassistenten die dat beetje extra kan bieden.

Wij hebben de mooiste baan voor jou!
Als zorgassistent heb je het geduld en de liefde om ouderen in hun dagelijkse leven bij te staan. Je helpt de bewoners bij het nuttigen van de maaltijd, maakt samen een wandeling, leest de krant voor en je verricht huishoudelijke werkzaamheden.

Zijn wij een match?
Voor deze functie is een gerichte zorgachtergrond niet vereist. Je verricht taken aanvullend aan de zorg. Wel wordt er van je verwacht dat je praktisch en zelfstandig kunt werken en beschikt over goede sociale vaardigheden en empathisch vermogen. Je hebt een stevige persoonlijkheid en kan goed omgaan met bewoners met zware dementie. Tevens ben je bekend met het ziektebeeld van dementie.

Je werktijden zijn flexibel tussen 07.00 en 22.00 uur. Tevens ben je beschikbaar in de weekenden.

Bij indiensttreding dien je een geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) te kunnen overleggen of bereid te zijn deze aan te vragen. De kosten van de VOG worden vergoed door MeanderGroep.

Dit zoek jij verder in een baan
MeanderGroep is een organisatie waarbij persoonlijke aandacht als één van de belangrijkste kernwaarden richting de klant wordt gezien. Deze aandacht hebben wij ook voor jou als collega.

Daarnaast biedt MeanderGroep top arbeidsvoorwaarden, onder andere:

  • Je salaris wordt bepaald aan de hand van de CAO VVT, FWG 15 (max € 2.476,80 bij 36 uur).
  • Eindejaarsuitkering (8,33% van het bruto jaarloon) en vakantiegeld (8% van het bruto jaarloon).
  • Een contract voor de duur van één jaar, met bij goed functioneren kans op een vast contract.
  • Uren in overleg.
  • Voldoende verlof voor een goede werk-privébalans.
  • Een goede pensioenopbouw voor later.
  • MeanderGroep is uitgeroepen tot Vitaalste Werkgever van Limburg! Je krijgt bijvoorbeeld de mogelijkheid om deel te nemen aan het fietsplan, bedrijfsfitness en tal van vitaliteitsprogramma's. Verder ontvang je korting op je aanvullende zorgverzekering en staan onze coaches, ergotherapeuten en stoelmasseurs voor jou klaar.
  • Wij doen ons best om jou als medewerker te laten voelen hoe belangrijk je voor Meander bent. Daarbij hoort op zijn tijd een blijk van waardering, regelmatig activiteiten om aan deel te nemen en een (zeer) royale kerstattentie.


Waarom Firenschat?
In Firenschat wonen 137 bewoners. Ongeveer de helft van hen woont in een groepswoning waar verpleeghuiszorg wordt geboden voor bewoners met dementie (PG). De overige helft van de bewoners woont in het woonzorggedeelte.

Firenschat biedt een scala aan voorzieningen zoals een restaurant, een winkel, een kapsalon en een kapel. Tevens worden er veel activiteiten geboden voor bewoners en wijkbewoners. De locatie fungeert als wijkpunt in kader van 'Samen Leven' voor de wijk Kerkrade-West, waar wijkbewoners terecht kunnen met hulpvragen, hulpaanbod en ideeën.