Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verzorgende IG - Vroenhof

Werkgever:Stichting MeanderGroep Zuid-Limburg
Plaats:Landgraaf

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Vroenhof Afdeling 3 Transfer.

Als Verzorgende IG op de afdeling PG bij Vroenhof draag je zorg voor de begeleiding van onze bewoners met een chronisch ziektebeeld. Jij zet de bewoner op de eerste plek, denkt in mogelijkheden en wil het elke dag een beetje beter doen. Dat doe je door nieuwsgierig te zijn en hen goed te leren kennen. Binnen MeanderGroep staan wij voor de eigen regie van onze bewoners: en daar hoort bij dat we in het belang van de bewoner af en toe buiten de gebaande paden kunnen denken!

Heb jij zin in een echte uitdaging, als zorg professional? Dan wacht niet om te solliciteren of te bellen voor meer informatie.

Wij hebben de mooiste baan voor jou!
Binnen de Vroenhof afdeling 3 zijn 15 tot 18 crisis transferbedden beschikbaar voor bewoners met psychogeriatrische bewoners.
Dat wil zeggen het komen wonen in crisis kan op elk moment van de dag voorkomen.
De afdeling is dan ook echt iedere dag anders, er kunnen hele rustige dagen zijn of dagen met zeer complexe gedragsproblematiek.

Het is de kunst van jou als zorg professional dat je hierop kunt inspelen, en de rust voor jezelf, andere bewoners, vertegenwoordigers en je collega’s kunt bewaken. En dat je de bewoner en vertegenwoordiger gerust kunt stellen ondanks dat ze in een klap uit hun vertrouwde omgeving zijn gehaald.
Klinkt bovenstaande als muziek in je oren dan neem snel contact op of solliciteer!
  • Het sociale stuk van je werk: jij maakt graag een praatje, hebt aandacht en communiceert.
  • Je vindt het niet erg om administratieve taken te verrichten bij bijvoorbeeld een crisis komen wonen.
  • Je behoudt het overzicht en werkt constant samen met je collega's. We doen het samen!
  • Je kan goed omgaan met het complexe gedrag dat bij de doelgroep hoort.
  • Jij werkt nauw samen met een multidisciplinair team om ervoor te zorgen dat de individuele behoeften van elke bewoner worden vervuld.
  • Jij zorgt voor de persoonlijke hygiëne van de bewoner, verstrekt medicatie en voert verpleegtechnische handeling uit.
  • Je bent alert op veranderingen in de gezondheidstoestand van de bewoners en rapporteert deze aan de betrokken zorgprofessionals.

Zijn wij een match?
Of we een match zijn, weten we pas zodra we elkaar hebben ontmoet. Het belangrijkste vinden wij dat jij op je plek zit en we nodigen je dan ook van harte uit voor een meeloopdag.

Wij vinden het in ieder geval fijn als jij:
  • Een diploma Verzorgende IG niveau 3 hebt;
  • Affiniteit en ervaring met de doelgroep PG hebt;
  • Een empathisch en geduldig persoon bent, wat zich goed kan verplaatsen in de belevingswereld van onze bewoners;
  • Proactief bent en staat te popelen om een positieve bijdrage te leveren aan het team.

Bij indiensttreding ben je bereid binnen twee maanden een geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) te overleggen. De kosten van de VOG worden vergoed door MeanderGroep. Verder volgen wij de vergewisplicht conform wet- en regelgeving (verplichte referentiecheck). Je bent als verpleegkundige uiteraard in het bezit van een geldige BIG-registratie

Dit zoek je verder in een baan
MeanderGroep is een organisatie waarbij persoonlijke aandacht als één van de belangrijkste kernwaarden richting de klant/bewoner wordt gezien. Deze aandacht hebben wij ook voor jou als collega. Onze organisatie biedt jou bijvoorbeeld doorgroeimogelijkheden voor de toekomst, maar jij kunt ook jouw verpleegtechnische handelingen up to date houden in ons eigen Skillslab.

Daarnaast biedt MeanderGroep top arbeidsvoorwaarden, onder andere:
  • Je salaris wordt bepaald aan de hand van de CAO VVT, FWG 40 (max €3.502,58 bruto bij 36 uur). Hier bovenop ontvang je op verschillende werkdagen en -tijden onregelmatigheidstoeslag.
  • Eindejaarsuitkering (8,33% van het bruto jaarloon) en vakantiegeld (8% van het bruto jaarloon).
  • Een contract voor onbepaalde tijd (want áls we een match zijn, zijn we het niet maar tijdelijk!).
  • Een contract voor 32 uur per week.
  • Voldoende verlof voor een goede werk-privébalans.
  • Een goede pensioenopbouw voor later.
  • MeanderGroep is uitgeroepen tot Vitaalste Werkgever van Limburg ! Je krijgt bijvoorbeeld de mogelijkheid om deel te nemen aan het fietsplan, bedrijfsfitness en tal van vitaliteitsprogramma’s. Verder ontvang je korting op je aanvullende zorgverzekering en staan onze coaches, ergotherapeuten en stoelmasseurs voor jou klaar.
  • Wij doen ons best om jou als collega te laten voelen hoe belangrijk je voor Meander bent. Daarbij hoort op zijn tijd een blijk van waardering, regelmatig activiteiten om aan deel te nemen en een (zeer) royale kerstattentie.

Verder volgen wij de vergewisplicht conform wet- en regelgeving (verplichte referentiecheck). Je bent als verpleegkundige uiteraard in het bezit van een geldige BIG-registratie.

Daarom Vroenhof!
Onze locatie Vroenhof telt 54 bewoners. Zij hebben elk een eigen appartement, voorzien van een eigen badkamer met toilet en een kleine pantry in de hal. Op de zogeheten transferafdeling van MeanderGroep verblijven 18 mensen met dementie (PG). Het verblijf is van tijdelijke aard. Begrippen als huiselijkheid en geborgenheid staan centraal. Familieleden, vrienden en kennissen worden zoveel mogelijk bij het zorgproces betrokken. Ook het opbouwen en onderhouden van sociale contacten met medebewoners worden gestimuleerd. Vroenhof biedt een scala aan voorzieningen zoals een restaurant, een kapper en een pedicure.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?
Wat fijn dat je gaat solliciteren. In ieders belang vinden wij het belangrijk dat het sollicitatieproces vlot verloopt. Wij lichten graag toe hoe dit eruit ziet.
  • Jouw CV en brief komen bij ons binnen waarna de recruiter een eerste selectie doet.
  • De recruiter overlegt met de manager van het team en vervolgens word je wel of niet uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.
  • Tijdens het sollicitatiegesprek maken we kennis en kijken we of er een match is.
  • Hiernaast heb jij de mogelijkheid om mee te lopen, als jij dit graag wil.
  • Jij krijgt ná het gesprek een persoonlijke (telefonische) terugkoppeling.
  • Gaan we met elkaar verder? Dan plant de recruiter een arbeidsvoorwaardengesprek met jou en heten we je van harte welkom binnen Meander