Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Ergotherapeut 1e lijn / intramuraal

Werkgever:Stichting MeanderGroep Zuid-Limburg
Plaats:Landgraaf

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Jij hebt zin in een nieuwe uitdaging! En wij kunnen niet wachten om jou te ontmoeten! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste ergotherapeut die ons team wilt komen versterken!

Als ergotherapeut bij Meander werk je in de eerste lijn en behandel je klanten aan huis, in diverse instellingen óf in een van onze Wonen met Zorg locaties (intramuraal). Dit betekent dat je klanten vaak in hun eigen omgeving spreekt, ziet handelen en behandelt. Hierbij lever je een belangrijke bijdrage aan het welbevinden van onze klanten door behandelingen te geven gericht op comfort en zo goed mogelijke kwaliteit van leven. Je werkt in een team van 14 ergotherapeuten die intra-en extramuraal inzetbaar zijn. Geen dag is hetzelfde, er is dus voldoende diversiteit in je functie.

Wij hebben de mooiste baan voor jou!
Je behandelt klanten die zowel een somatische als een psychische indicatie kunnen hebben. Je werkt dus met een brede doelgroep en hebt veel afwisseling in je functie!
  • Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het behandelplan. Je plant hiervoor zelf de activiteiten die je met de klant uitvoert.
  • Je mag meedenken en hebt creatieve vrijheid! Jij mag aan de slag met het ontwerpen van aanpassingen, hulpmiddelen en voorzieningen en draagt deze ook aan binnen het team.
  • Je adviseert zowel externe behandelaars en verplegend personeel als familieleden. Dit doe je op een deskundige manier ten behoeve van de klant.

Zijn wij een match?
Of we een match zijn, weten we natuurlijk pas als we elkaar hebben ontmoet. Wij vinden het in ieder geval fijn als jij:
  • In bezit bent van een hbo diploma ergotherapie en hebt affiniteit met ouderen.
  • Vooruitstrevend bent en actief nadenkt over innovatie en verbetering.
  • Een proactieve, flexibele en communicatieve persoonlijkheid bent.
  • Goed zelfstandig kan werken, maar ook graag (multidisciplinair) samenwerkt met je collega’s.
  • Een rijbewijs en auto hebt om jezelf goed tussen verschillende locaties te kunnen verplaatsen.

Bij indiensttreding ben je bereid binnen twee maanden een geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) te overleggen. De kosten van de VOG worden vergoed door MeanderGroep. Verder volgen wij de vergewisplicht conform wet- en regelgeving (verplichte referentiecheck).

Dit zoek je verder in een baan
MeanderGroep is een organisatie waarbij persoonlijke aandacht als één van de belangrijkste kernwaarden richting de klant/bewoner wordt gezien. Deze aandacht hebben wij ook voor jou als collega.

Daarnaast biedt MeanderGroep top arbeidsvoorwaarden, onder andere:
  • Je salaris wordt bepaald aan de hand van jouw werkervaring en de CAO VVT, FWG55 (max € 4.906,49 bij 36u).
  • Eindejaarsuitkering (8,33% van het bruto jaarloon) en vakantiegeld (8% van het bruto jaarloon).
  • Een contract voor de duur van een jaar.
  • Een contract voor 20 uur per week. Meer uren zijn wellicht mogelijk in overleg.
  • Voldoende verlof voor een goede werk-privébalans.
  • Een goede pensioenopbouw voor later.
  • MeanderGroep is uitgeroepen tot Vitaalste Werkgever van Limburg ! Je krijgt bijvoorbeeld de mogelijkheid om deel te nemen aan het fietsplan, bedrijfsfitness en tal van vitaliteitsprogramma’s. Verder ontvang je korting op je aanvullende zorgverzekering en staan onze coaches, ergotherapeuten en stoelmasseurs voor jou klaar.
  • Wij doen ons best om jou als medewerker te laten voelen hoe belangrijk je voor Meander bent. Daarbij hoort op zijn tijd een blijk van waardering, regelmatig activiteiten om aan deel te nemen en een (zeer) royale kerstattentie.

Waarom MeanderGroep?
MeanderGroep Zuid-Limburg is de meest complete zorgaanbieder in Parkstad. Met bijna 5.500 werknemers verlenen we dagelijks de zorg en behandeling die nodig is. Met zo'n groot aantal medewerkers zijn we een van de grootste werkgevers in de regio. Jaarlijks helpen onze mensen bijna 20.000 inwoners in Parkstad. MeanderGroep Zuid-Limburg is weliswaar een grote zorgaanbieder, maar heeft zijn dienstverlening kleinschalig georganiseerd, onder andere via buurtgerichte teams voor thuiszorg en kleinschalig wonen voor mensen met dementie.

Bij MeanderGroep gaan we altijd uit van de eigen kracht van de klanten en bewoners. Wat kunnen zij (nog) zelf? We streven ernaar dat zij zo lang mogelijk de regie over hun leven houden. Dat betekent dat we soms van de geijkte paden afwijken. Anders kijken, anders denken en anders doen worden gestimuleerd en gewaardeerd. Dat maakt dat we ook een beroep doen op jouw eigen kracht als medewerker. Leef- en werkplezier gaan zo hand in hand!

Hoe ziet onze sollicitatieprocedure eruit?
Wat fijn dat je gaat solliciteren. In ieders belang vinden wij het belangrijk dat het sollicitatieproces vlot verloopt. Wij lichten graag toe hoe dit eruit ziet.
  • Jouw CV en brief komen bij ons binnen waarna de recruiter een eerste selectie doet.
  • De recruiter overlegt met de manager van het team en vervolgens word je wel of niet uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.
  • Tijdens het sollicitatiegesprek maken we kennis en kijken we of er een match is.
  • Hiernaast heb jij de mogelijkheid om mee te lopen, als jij dit graag wil.
  • Jij krijgt ná het gesprek een persoonlijke (telefonische) terugkoppeling.
  • Gaan we met elkaar verder? Dan plant de recruiter een arbeidsvoorwaardengesprek met jou en heten we je van harte welkom binnen Meander.