Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Allround horeca medewerker

Werkgever:Stichting MeanderGroep Zuid-Limburg
Plaats:Kerkrade

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Jij hebt zin in een nieuwe, gastvrije uitdaging en wij kunnen niet wachten om jou te ontmoeten!

Binnen je nieuwe functie als Allround medewerker Horeca Service is het jouw doel om de gasten elke dag weer gastvrij te ontvangen. Zij voelen zich door jouw oprechte interesse en nieuwsgierigheid enorm thuis! Binnen MeanderGroep staan wij voor de eigen regie en eigen kracht van onze bewoners: en daar hoort bij dat jij af en toe buiten de gebaande paden mag denken.

Wij zijn voor de Wonen met Zorg locatie Firenschat op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken!
Wil je meer weten over werken in deze functie? Bekijk dan dit filmpje waarin onze collega’s vertellen over hun mooiste baan binnen de Horeca Service.

Wij hebben de mooiste baan voor jou!
“Wauw, wat een dag! Mijn collega's en ik hebben vandaag een geweldige dag mogen verzorgen. Dit keer was het een feestje ter ere van een 50-jarig huwelijk. Wat een eer! Het feest was volledig georganiseerd naar wens van het gouden echtpaar. Zij zijn destijds getrouwd in Spanje en hebben aan ons gevraagd of wij hier misschien iets mee kunnen in onze organisatie. Tuurlijk kunnen wij dit, hartstikke leuk zelfs!”_
Klinkt als een geweldige baan, toch? Jij gaat als Allround medewerker Horeca service onder andere:
  • Gasten een warm welkom geven. Of dit nu collega’s, bewoners, familie of bezoek is dat ons spontaan bezoekt.
  • Weten dat jij het verschil maakt door extra liefde en aandacht te geven door het serveren van overheerlijke maaltijden.
  • Jij mag zorgen voor het thuisgevoel van de klant. Dit doe je door hen gastvrij te ontvangen en bedienen, natuurlijk altijd met een glimlach!
  • Jij verzorgt de maaltijden en gerechten van een menukaart. Deze weet jij met jouw creativiteit dan ook op een culinaire manier te presenteren!
  • Je verricht ook counterwerkzaamheden en zorgt voor een opgeruimde en schone (werk)omgeving.

Zijn wij een match?
Of we een match zijn, weten we pas als jij onze werkwijze van dichtbij gezien hebt. Het belangrijkste vinden wij dat jij op je plek zit en we nodigen je dan ook van harte uit voor een meeloopdag.
Wij zijn op zoek naar een collega die anders durft te zijn en te denken. Die eigenaarschap toont en het maximale voor onze bewoners en gasten eruit haalt. Iemand die buiten de standaard van de intramurale processen kan nadenken over echte gastvrijheid. Dit alles om onze bewoners en gasten zich écht thuis te laten voelen, en met respect voor het huis van de bewoner en je collega's.
  • Je beschikt over een diploma op MBO-niveau.
  • Je hebt een horeca-achtergrond en je hebt een passie voor mensen en het bereiden van eten & drinken.
  • Je beschikt over een diploma Sociale hygiëne (of bent bereid dit te behalen) en kennis van HACCP-richtlijnen en -normen.
  • Je beschikt over kennis en ervaring in voorraadbeheer.
  • Je hebt een vriendelijke, representatieve en gastvrije uitstraling.

Bij indiensttreding ben je bereid binnen twee maanden een geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) te overleggen. De kosten van de VOG worden vergoed door MeanderGroep.

Dit zoek je verder in een baan
MeanderGroep is een organisatie waarbij persoonlijke aandacht als één van de belangrijkste kernwaarden richting de klant/bewoner wordt gezien. Deze aandacht hebben wij ook voor jou als collega. Onze organisatie biedt jou bijvoorbeeld doorgroeimogelijkheden voor de toekomst
Daarnaast biedt MeanderGroep top arbeidsvoorwaarden, onder andere:
  • Je salaris wordt bepaald aan de hand van de CAO VVT, FWG 25 (max. €2.928,86 bruto per maand bij 36 uur). Hier bovenop ontvang je op verschillende werkdagen en -tijden onregelmatigheidstoeslag.
  • Eindejaarsuitkering (8,33% van het bruto jaarloon) en vakantiegeld (8% van het bruto jaarloon).
  • Een contract voor de duur van 1 jaar. Daarna is er bij goed functioneren uitzicht op een vast contract.
  • Een contract voor 24 uur per week.
  • Een goede pensioenopbouw voor later.
  • MeanderGroep is uitgeroepen tot Vitaalste Werkgever van Limburg! Je krijgt bijvoorbeeld de mogelijkheid om deel te nemen aan het fietsplan, bedrijfsfitness en tal van vitaliteitsprogramma’s. Verder ontvang je korting op je aanvullende zorgverzekering en staan onze coaches, ergotherapeuten en stoelmasseurs voor jou klaar.
  • Wij doen ons best om jou als medewerker te laten voelen hoe belangrijk je voor Meander bent. Daarbij hoort op zijn tijd een blijk van waardering, regelmatig activiteiten om aan deel te nemen en een (zeer) royale kerstattentie.