Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Financieel Administratief Medewerker

Werkgever:Stichting Kinderopvang Roermond Echt Maasgouw
Plaats:Roermond

Ben jij de financiële medewerker die ons team komt versterken? Heb je de wens om vanuit het hart van de organisatie een mooie bijdrage te leveren aan het draaiende houden van de financiële motor, samen met je collega’s in een fijn, sociaal en gezellig team? Lees dan onderstaande vacature, zie wat we jou kunnen bieden en ga met ons de uitdaging aan!

Stichting Kinderopvang Roermond Maasgouw Echt-Susteren is met circa 200 medewerkers, verdeeld over verschillende locaties, de grootste aanbieder op het gebied van kinderopvang in de regio. Wij bieden verschillende soorten kinderopvang aan in de vorm van dagopvang (0-4 jaar), peuteropvang (2-4 jaar) en voor-, tussen- en buitenschoolse opvang.

Wij hebben een maatschappelijke opdracht en staan voor kwaliteit, professionaliteit en individuele aandacht. Stichting Kinderopvang Roermond wil de komende jaren de ingezette weg naar een transparante eigentijdse kinderopvang organisatie waarin groei van kinderen en medewerkers centraal staat, verder vorm geven en uitbouwen. Werken bij ons betekent ontwikkeling, teamwork en professionaliteit.

Voor de afdeling Financiën van ons Centraal Bureau in Roermond zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Financieel Administratief Medewerker (30 uur per week)

De financieel-administratief medewerker maakt onderdeel uit van de afdeling Financiën. De financieel-administratief medewerker is, onder verantwoordelijkheid van de controller, verantwoordelijk voor het correct en nauwkeurig verwerken van financiële en administratieve transacties in hiervoor toepasselijke systemen (Exact en het kidsplanningssysteem KidsVision). In het bijzonder gaat het hierbij om transacties met betrekking tot debiteuren, crediteuren en bank.

Intern onderhoudt de financieel-administratief medewerker contacten met de overige medewerkers van de afdeling Financiën en met de afdeling Klantenservice. Extern onderhoudt de financieel-administratief medewerker onder andere contact met klanten, leveranciers, de belastingdienst en gemeenten.

De financieel-administratief medewerker signaleert mogelijkheden tot verbetering in werkmethoden en procedures binnen zijn of haar werkgebied. Vanuit de functie kan de financieel-administratief medewerker deelnemen aan werkgroepen die betrekking hebben op het vakgebied.

Wat neem jij mee?

  • Je beschikt over een afgeronde financieel, boekhoudkundige opleiding op minimaal MBO-3 niveau
  • De financieel-administratief medewerker communiceert gemakkelijk en is servicegericht ingesteld
  • Enkele jaren ervaring op het vlak van debiteuren en crediteurenbeheer is een pre
  • Tot slot vinden wij het belangrijk dat je beschikt over de volgende competenties en eigenschappen: nauwkeurigheid, samenwerken, oog voor detail, verantwoordelijkheidsbesef.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een uitdagende functie binnen een organisatie in ontwikkeling met volop mogelijkheden voor je eigen ontwikkeling maar ook die van de afdeling
  • Afhankelijk van ervaring en opleiding wordt een passend salarisaanbod gedaan conform de CAO Kinderopvang (schaal 6, min. € 2539 – max. € 3489)
  • 210 Verlofuren bij een werkweek van 36 uur
  • Reiskostenvergoeding
  • 8% Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 3%
  • Een tegemoetkoming in je aanvullende zorgverzekering
  • Een goede pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Contact en solliciteren

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? En wil je graag met ons hierover in gesprek gaan? Dan zien wij jouw sollicitatie met plezier tegemoet. Stuur dan een motivatiebrief met CV naar solliciteren@krmd.nl onder vermelding van ‘sollicitatie financieel medewerker’.

Indien je nog vragen hebt over deze functie kun je deze stellen aan Paul Bruynen, manager HR en bereikbaar via 06 – 2551 7619