Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Pedagogisch Medewerker Peuteropvang

Werkgever:Stichting CMWW
Plaats:Brunssum

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

16 of 20 uur per week.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en ligt je hart bij het werken met peuters en Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Peuteropvang PLUK is opzoek naar een nieuwe collega.

Wat bieden wij:

Peuteropvang PLUK profileert zich sterk in het netwerk van het jonge kind. Wij zijn een lerende organisatie waarin participatie, verbinden, eigen initiatief, verantwoordelijkheid nemen, creativiteit en persoonlijke groei gewaardeerd worden.

PLUK de dag

Wij zijn Peuteropvang PLUK. Met negen locaties in Brunssum en Beekdaelen zijn we altijd dichtbij. En dat is precies waar we willen staan: dichtbij de peuter die een eerste stap zet buiten de omgeving van het gezin. Dichtbij het kind dat een positieve ontwikkeling doormaakt op het gebied van taal en rekenen, maar ook sociaal, emotioneel en qua motoriek vooruitgang boekt. We begeleiden door spelenderwijs met thema’s aan de slag te gaan. De seizoenen en feestdagen als rode draad om te leren, de bouwhoek, het keukentje of de knutselplek om de wereld met je fantasie te ontdekken. Met aandacht voor gezonde voeding en beweging, voor basisvaardigheden zoals jasje aandoen, tasje omdoen, groeten en afscheid nemen maar ook voor het ontwikkelen van een sociale identiteit. Vriendjes leren kennen, samen delen en spelen. Deze eerste contacten en ervaringen zijn zo belangrijk voor een kind. Bovendien ontlasten we de ouders en verzorgers zodat zij ook goed voor zichzelf kunnen zorgen. Ze zeggen niet voor niets: ‘it takes a village to raise a child’. Zo leggen we samen de basis voor een mooie toekomst.

PLUK de vruchten

De medewerkers van onze negen vestigingen staan voor één doel: samen spelen en leren. Ontdekken en groeien om zo de overstap naar groep 1 van de basisschool gemakkelijk maken. Voor elke peuter, want ieder kind verdient gelijke kansen om te starten in de basisschool. Met onze peuteropvang en Voorschoolse en Vroegschoolse Educatie (VVE) werken we dan ook nauw samen met de lokale basisschool.

PLUK Peuteropvang is onderdeel van CMWW. CMWW staat voor zelfredzaamheid en burgerkracht. CMWW stimuleert inwoners van Brunssum en Beekdaelen om mee te doen en actief betrokken te zijn bij de samenleving. CMWW is waar mensen zijn: van peuter tot puber, van volwassene tot senior. Zichtbaar, toegankelijk, ondersteunend en faciliterend, met oprechte belangstelling voor ieder mens als uniek individu.

  • Vrijheid en zelfstandigheid;
  • In eerste instantie een dienstverband voor de duur van een jaar voor 16 of 20 uur per week;
  • Afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring zullen wij een passend salarisvoorstel doen. De functie is ingeschaald in schaal 6, min. € 2.188/ max € 2.979 CAO Kinderopvang, per 01-09-2022;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals voordelen bij diverse zorgverzekeringen, korting op sportabonnementen e.d. en diverse trainingen en cursussen:
  • Maatwerk begeleiding.
  • Wij zijn 40 weken per jaar geopend waardoor je alle schoolvakanties verlof hebt.
Wie zoeken wij:

Een pedagogisch medewerker Peuteropvang / voorschool bij PLUK onderschrijft de visie en missie van het CMWW. Je bent nieuwgierig en enthousiast en wilt participeren in de Peuteropvang die voortdurend in beweging is.Je bent in het bezit van minimaal MBO diploma op niveau 3-4, minimaal taalniveau 3F en bent in het bezit- van een erkende VVE methode of bent bereid om deze te volgen.

Ben je nieuwsgierig of wil je meer informatie over de functie? Dan nodigen wij jou uit een e-mail waarin je, je belangstelling beschrijft en je C.V te sturen naar: Mirte Pieper faciliterend leidinggevende Peuteropvang CMWW m.pieper@cmww.nl of tel:088-4552500