Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Supervisor Rental & Slopes

Werkgever:Snowworld
Plaats:Landgraaf

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor onze afdeling Rental & Slopes zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te komen versterken. In deze veelzijdige functie werk je mee aan een veilige en optimale beleving van onze gasten. Samen met de andere supervisors en de manager vorm je het leidinggevende team van deze afdeling en zijn jullie verantwoordelijk voor de uitgifte van alle verhuurmaterialen, zoals ski’s/snowboards, ski- en snowboardschoenen, kleding, helmen etc. Verder is de afdeling ook medeverantwoordelijk voor het piste-onderhoud en ondersteunen zij de afdeling facilitaire dienst met diverse werkzaamheden.

Wie zijn wij?

SnowWorld is met 5 skihallen in Nederland, 1 in Frankrijk en 1 in Duitsland het grootste indoor wintersportdorp van Europa! Naast onze pistes horen Indoor Skydive Roosendaal, Icekart Rucphen, Alpine Hotel SnowWorld en klimparken in Landgraaf en Zoetermeer bij de SnowWorld Groep. Ons bedrijf is altijd in beweging - letterlijk en figuurlijk - en daarmee een geweldige plek om te werken.

Wat je gaat doen

Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van de medewerkers van de afdeling Rental & Slopes tijdens jouw dienst. Je houd je daarnaast bezig met diverse andere taken zoals gastvriendelijkheid van personeel, aansturen van de medewerkers, correct houden van de materialen en toezien op een correcte uitvoering van de werkzaamheden.

Je legt verantwoording af aan de Manager Rental & Slopes. Je bent als supervisor verantwoordelijk voor het verloop van de dag. Dit betreft o.a. het zelfstandig openen en sluiten van de piste, de uitgifte van de verhuurmaterialen, het bemannen van de skiliften en het dagelijkse piste onderhoud.

Je verantwoordelijkheid ligt zowel op de piste, als in de verhuur. Je ziet er op toe dat iedereen zijn werkzaamheden correct uitvoert en de dag soepel verloopt.

Wat wij vragen

? MBO-werk en denkniveau;

? Goede communicatie vaardigheden en servicegericht;

? Representatief en stressbestendig.

? Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

? Bereid om in wisselende diensten en in het weekend te werken;

? Affiniteit met wintersport.

Wij bieden jou:

? Een leuke baan bij een uniek bedrijf;

? Een goed uurloon;

? Leuke personeelsvoordelen, zoals toegang tot de piste om je ski- of snowboard skills te verbeteren!

Solliciteer