Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Supervisor F&B

Werkgever:Snowworld
Plaats:Landgraaf

SnowWorld Landgraaf is op zoek naar een Supervisor F&B voor als wij straks weer open mogen!

Als Supervisor F&B ben je samen met jouw horeca collega’s onderdeel van een van de belangrijkste onderdelen van een complete wintersportbeleving: onze horeca! Jij kunt het bezoek van onze gasten maken of breken en dus ook onvergetelijk maken. Wij zoeken iemand met een zorgvuldige werkwijze en oog voor detail en sfeer – passie voor gastvrijheid. Ben jij een échte aanpakker, een teamplayer en heb je aan gedrevenheid geen gebrek? Solliciteer dan direct!

Wie zijn wij?

Het beursgenoteerde SnowWorld is met haar vijf indoorski faciliteiten in Nederland (Zoetermeer, Landgraaf, Amsterdam, Rucphen en Terneuzen) en haar 25%-belang in het indoor skiresort in Neuss (DE) één van de toonaangevende ondernemingen ter wereld in deze sector.

Naast de indoorski faciliteiten is SnowWorld eveneens exploitant en eigenaar van een Indoor Skydive faciliteit in Roosendaal, een permanente indoor ijskartbaan in Rucphen en klimparken in Landgraaf en Zoetermeer.

SnowWorld Landgraaf ontvangt jaarlijks ongeveer een half miljoen bezoekers in haar faciliteiten en F&B-outlets. Deze bestaan o.a. uit een fondue/BBQ-restaurant, bar/restaurant Swissfriends met een groot terras, een a-la-carte restaurant, een apres-skibar en een zalencentrum. In het hoogseizoen zetten wij ons met een team van ongeveer 80 F&B medewerkers elke dag in om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Het profiel van onze gasten is zeer divers met kinderfeestjes, zakelijke groepen en skiteams en van gezinnen tot schoolklassen. Elke doelgroep vereist een andere benadering. Onze horeca professionals hebben de flexibiliteit om zich aan te passen aan de wisselende behoeften van onze gasten. De horecafaciliteiten van SnowWorld zijn 7 dagen per week geopend.

Wat je gaat doen

Als Supervisor F&B ben je, samen met de Manger F&B en de twee Assistent Managers F&B, verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele gang van zaken van de gehele horeca binnen SnowWorld Landgraaf. Je geeft hierbij leiding aan zo’n 10 tot 60 medewerkers per dienst (afhankelijk van drukte) en je werkt actief mee op de vloer. Je bent een centraal aanspreekpunt voor zowel onze gasten en medewerkers en draagt grote verantwoordelijkheid. Je hebt oog voor detail en sfeer. Verder ben je betrokken, flexibel, zelfverzekerd en enthousiast! Je bent een aanpakker, je houdt van inzet en hard te werken.

De functie omvat onder meer de volgende taken:

? Aansturen van medewerkers en zorg dragen voor een goede service en gasttevredenheid;

? Verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken binnen een van de F&B outlets;

? Het waarborgen van een goede kwaliteit en serviceniveau;

? Behandelen van opmerkingen en klachten van gasten;

Wat wij vragen:

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een vlotte representatieve kandidaat die een horeca gerelateerd Mbo-opleiding heeft afgerond. Leidinggevende ervaring in de horeca branche is een harde eis. Naast een gedegen kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord, is het een pré dat jij je kunt uitdrukken in de Franse en Duitse taal. Verder ben je flexibel, je werkt in wisselende diensten en bent beschikbaar zowel in het weekend als doordeweeks.

Wij bieden jou:

? Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een tof horecateam;

? Ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling;

? Trainingen op het gebied van horeca en gastvrijheid;

? Leuke personeelsvoordelen, zoals toegang tot de piste om je ski- of snowboard skills te verbeteren!

Solliciteer