Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Revenue

Werkgever:Snowworld
Plaats:Landgraaf

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Weet je wat pas echt heerlijk is? Iedere dag met een big smile naar je werk gaan. Een uitdagende baan, leuke collega’s, een omgeving waar mensen met plezier naar toe komen, een werkgever die uitdagingen aan gaat en nooit stil staat zodat ook jij kan meegroeien. Nou, welkom bij SnowWorld!

SnowWorld is marktleider op het gebied van indoor wintersportbeleving en heeft sinds kort een zevental vestigingen in Nederland. We streven naar een optimale klantbeleving die gaat over kwaliteit maar zeer zeker ook over een fijne sfeer. En die creëren we samen met al onze collega’s.

SnowWorld Landgraaf biedt een compleet leisure aanbod. Het product is veel omvattend met diverse sportieve zomer- en winterarrangementen, vergaderarrangementen, hotelovernachtingen, feesten en partijen en uiteraard allerlei activiteiten die plaatsvinden op onze prachtige pistes.

Ben jij een resultaatgericht en analytisch persoon met werkervaring in revenue management? Dan zoeken wij jou!

Dit is een unieke kans om bij een sterk bepalend leisure bedrijf met 100 hotelkamers en suites te werken in Zuid-Limburg.

Functie:

We zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige collega met aantoonbare werkervaring in revenue management. Je bent resultaatgericht, analytisch, nauwkeurig, stressbestendig en beschikt over een uitstekend cijfermatig inzicht. We zoeken iemand met een positieve en enthousiaste instelling, er is ook genoeg ruimte voor nieuwe ideeën! Belangrijk is dat je een ‘hands on mentaliteit’ hebt en dat je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Commercie is je passie, je zorgt ervoor dat door middel van forecasting en rapportages je de juiste balans vindt tussen het vullen van de beschikbare capaciteit en het vragen van de beste prijs. In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor het bepalen van tarieven op korte en lange termijn en speel je met vraag en aanbod. Je werkt samen met OTA’s om het maximale resultaat te behalen en signaleert uitdagingen en zet acties uit om deze te ondervangen.

Als je in een eerdere functie al gewerkt hebt met Amadeus HotelConcepts (huidig PMS) en/of Oracle Suite8 (toekomstig PMS) is dat een absolute pré. Uiteraard is het ook van belang dat je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst (in woord en geschrift). Verder is het in Zuid-Limburg een groot voordeel als je tevens goede kennis hebt van de Duitse en/of Franse taal. Je werkzaamheden voer je uit onder supervisie van de Front Office manager en je werkt nauw samen met de General Manager en de Manager Reserveringen. Het betreft een fulltime functie op basis van 38 uur per week met vaste werkdagen van maandag t/m vrijdag tijdens kantoortijden. In het hoogseizoen (winter), tijdens schoolvakanties of bij speciale evenementen is het soms noodzakelijk om ook op weekenddagen of in de avonduren aanwezig te zijn.

Taken en verantwoordelijkheden(o.a.):
• Vaststellen van het optimale prijsbeleid aan de hand van onder andere historie, statistieken, concurrentiecheck en forecasting (hierbij wordt ook gebruik gemaakt van revenue management systemen);
• Signaleren van trends en ontwikkelingen in de Zuid-Limburgse hotelmarkt;
• Bepalen en distribueren van het prijsbeleid in overleg met het management;
• Optimaliseren van de boekingssites;
• Omzetrapportages creëren en analyseren;
• Forecasts opstellen;
• Laden van prijzen/beschikbaarheid in het eigen reserveringssysteem en op de diverse boekingssites (hierbij wordt gebruikt gemaakt van een channelmanager);
• Contacten onderhouden met de contactpersonen van OTA’s, boekingssites en systemen waar we mee werken;
• Overleg met de afdelingen front office, reserveringen, sales en marketing over acties, mogelijkheden en prijzen;
• Toezicht houden op de kamerprijzen en de correctheid hiervan;
• Op de hoogte zijn van belangrijke feestdagen en evenementen in de Zuid-Limburgse hotelmarkt en deze belangrijke dagen optimaal benutten.
Wat kunnen wij jou bieden:

Een uitdagende en veelzijdige baan bij het grootste indoorskigebied van Europa. Een uniek bedrijf met voldoende doorgroeimogelijkheden en een dynamische werkomgeving. Wij hebben een prettige en collegiale werkomgeving waarin meedenken wordt gewaardeerd. Ook zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals personeelskortingen, collectieve zorgverzekeringen en nog veel meer.

Vanwege de Corona crisis zullen wij bij gebleken geschiktheid contact opnemen om een oriënterend gesprek in te plannen middels digitale communicatiemiddelen (in onderling overleg). De invulling van de vacature zal pas definitief plaatsvinden wanneer SnowWorld weer haar deuren mag openen.

Solliciteer