Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Manager ski-en snowboardschool en Adventure Valley

Werkgever:Snowworld
Plaats:Landgraaf

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Functie

In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor de gehele ski- en snowboardschool en Adventure Valley. Je rapporteert direct aan de General Manager en maakt deel uit van het managementteam van de vestiging Landgraaf. De staff afdeling van de skischool en Adventure Valley bestaat uit een aantal fulltime medewerkers, aangevuld - in de winterperiode- met oproepkrachten.

  • Je geeft coachend leiding aan alle medewerkers en leraren van de ski- en snowboardschool en Adventure Valley;
  • Je zorgt voor een optimaal beeld van de ski- en snowboardschool en Adventure Valley voor onze gasten;
  • Je bent servicegericht, kunt goed plannen, organiseren, toont initiatief, bent communicatief vaardig en commercieel sterk. Je ziet kansen en speelt hier snel en kordaat op in;
  • Je zorgt ervoor dat de lessen en cursussen op een kwalitatief hoog niveau worden gegeven en voert controles hierop uit;
  • Samen met de managers van de ski- en snowboardscholen op andere vestigingen van SnowWorld werk je nauw samen om tot een kwantitatief en kwalitatief goed lesaanbod te komen;
  • Je bent gedreven om gemaakte doelen en afspraken te realiseren. Je hebt van nature een overwicht op je collega’s en kan overtuigen door leiderschapskwaliteiten;
  • Je zorgt voor het plannen van het onderhoud en keuringen van het park en zorgt voor een juiste waarborging en naleving van alle procedures en wet- en regelgeving;


De werkzaamheden op de ski- en snowboardschool bestaan o.a. uit: het inroosteren van de leraren, lesgroepen indelen, ondersteuning bieden bij het plannen van de cursisten/gasten, aanspreekpunt zijn voor de gasten, coachen van de ski- en snowboardleraren, begeleiden van evenementen en teambuildings activiteiten die betrekking hebben op de ski- en snowboardschool.

De werkzaamheden voor Adventure Valley bestaan o.a. uit: roosteren van de Adventure Valley medewerkers, speciale evenementen, onderhoud en veiligheid waarborgen van het park en activiteiten in het klimpark organiseren.

Wat wij vragen:

  • Afgeronde Hbo-opleiding in een sport/management gerelateerde richting;
  • Enige jaren leidinggevende ervaring opgedaan;
  • Goede communicatieve en contactuele eigenschappen;
  • Commerciële instelling;
  • Je hebt een ‘hands-on’ mentaliteit, bent stressbestendig, flexibel en bereid in wisselende diensten te werken, waaronder ook het weekend;
  • Kennis van de ski- en snowboardsport/klimsport;
  • Je bent zeer representatief, goed gastheerschap is jou toevertrouwd;
  • Je hebt een visie op de consumentenmarkt en bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de ski- en snowboardbranche;


Wat kunnen wij jou bieden:

Een uitdagende en veelzijdige baan bij het grootste indoorskigebied van Europa. Een uniek bedrijf met voldoende doorgroeimogelijkheden en een dynamische werkomgeving. Wij hebben een prettige en collegiale werkomgeving waarin meedenken wordt gewaardeerd. Ook zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals personeelskortingen, collectieve zorgverzekeringen en nog veel meer.

Wie zijn wij?

SnowWorld is met 5 skihallen in Nederland, 1 in Frankrijk, 1 in Duitsland en 1 in België het grootste indoor wintersportdorp van Europa! Naast onze pistes horen Indoor Skydive Roosendaal, Icekart Rucphen, Alpine Hotel SnowWorld en klimparken in Landgraaf en Zoetermeer bij de SnowWorld Groep. Ons bedrijf is altijd in beweging - letterlijk en figuurlijk - en daarmee een geweldige plek om te werken.

Het product is veel omvattend met diverse sportieve zomer- en winterarrangementen, vergaderarrangementen, hotelovernachtingen, feesten en partijen en uiteraard allerlei activiteiten die plaatsvinden op onze prachtige pistes.

De ski- en snowboardschool van SnowWorld Landgraaf verzorgt vele lessen & cursussen, teambuildings activiteiten voor zakelijk partijen en zomer en winter –kampen voor de allerkleinsten. Met meer dan 100 gediplomeerde ski- en snowboardleraren is de skischool één van de grootste afdelingen binnen SnowWorld Landgraaf, die de kunst en technieken van de diverse wintersporten aan onze gasten leren. Tijdens het wintersportseizoen worden diverse wedstrijden georganiseerd van wereld formaat.

Adventure Valley bestaat uit Europa’s grootste klimpark met 25.000 m2 aan hindernissen op hoogte, een belevenispad en een sensationele Alpine rollercoaster. Het park is een mooie aanvulling op de indoorwintersport en heeft voornamelijk in de lente en zomer een hoog bezoekersaantal.

Bovendien wordt in de zomerperiode de door de FIS erkende, Rennstrecke gebruikt om indoor trainingen te faciliteren aan skiteams. Uit meer dan 54 landen komen deze teams naar Landgraaf om te trainen op techniek.