Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: HBO-stage Duty management

Werkgever:Snowworld
Plaats:Landgraaf

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

HBO-stage duty management

Als duty manager ben je de spin in het web van SnowWorld Landgraaf. Je bent op de vloer aanwezig voor zowel de gasten als je collega's. Je bent lid van het Management Team (MT) en rapporteer je voornamelijk aan de general manager, F&B manager en Front Ofiice manager. Als Duty manager werk je meestal samen met de Front Ofiice manager, F&B manager, housekeeping en nog vele andere afdelingen.

Als Duty manager is het belangrijk dat je flexibel bent en stevig in je schoenen staat. Je draait diensten mee in het duty rooster en je hebt geen '9 tot 17-mentaliteit'. Verder ben je servicegericht en durf je beslissingen te nemen.

Taakomschrijving

In de functie van duty manager ben je medeverantwoordelijk voor de operationele gang van zaken binnen SnowWorld Landgraaf. Dit maakt jouw functie zowel dynamisch als uitdagend. Binnen de verschillende afdelingen draag je zorg voor de dagelijkse operatie waarbij jouw focus ligt op kwaliteit, gastvrijheid, cleanlines, efficiency, coaching en aansturing. Als dutymanager ben je aanspreekpunt voor onze gasten en behandel je eventuele klachten of feedback, zowel in persoon als via de diverse online review kanalen.

Je werkt mee met je collega's waar nodig en tegelijkertijd motiveer, controleer en coach je hen. Kortom, zorg je als dutymanager voor een optimale gastbeleving.

Praktisch

Dit betreft een fulltime HBO-management en/of eindstage van minimaal 20 weken in de periode vanaf 1 september 2020 t/m februari 2021, waarbinnen de maanden november, december en januari in ieder geval volledig binnen de stageperiode dienen te vallen.Vanwege de jaarlijkse seizoenspiek dien je ook beschikbaar te zijn gedurende de kerstvakantie. Voor deze stage stelt SnowWorld landgraaf een marktconform stagevergoeding beschikbaar en krijg je buiten werktijd onbeperkt toegang tot onze pistes en healthclub. De stage is uitermate geschikt voor de studierichtingen hospitality management (hoge hotelschool), leisure/vrijetijdsmanagement (NHTV) en facility management.

Solliciteer