Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: F&B Supervisor

Werkgever:Snowworld
Plaats:Landgraaf

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wat je gaat doen

Als Supervisor F&B ben je, samen met de Manager F&B en de twee Assistent Managers F&B, verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele gang van zaken van de gehele horeca binnen SnowWorld Landgraaf. Je geeft hierbij leiding aan zo’n 10 tot 60 medewerkers per dienst (afhankelijk van drukte) en je werkt actief mee op de vloer. Je bent een centraal aanspreekpunt voor zowel onze gasten en medewerkers en draagt grote verantwoordelijkheid. Je hebt oog voor detail en sfeer. Verder ben je betrokken, flexibel, zelfverzekerd en enthousiast! Je bent een aanpakker, je houdt van inzet en hard te werken.

De werkzaamheden:

  • Aansturen van medewerkers en zorgen voor een goede service en gasttevredenheid;
  • Verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken binnen een van de F&B outlets;
  • Het waarborgen van een goede kwaliteit en serviceniveau;
  • Behandelen van opmerkingen en klachten van gasten;


Wat wij vragen:

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een vlotte representatieve kandidaat die een horeca gerelateerd Mbo-opleiding heeft afgerond. Leidinggevende ervaring in de horeca branche is een harde eis. Naast een gedegen kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord, is het een pré dat jij je kunt uitdrukken in de Franse en Duitse taal. Verder ben je flexibel, je werkt in wisselende diensten en bent beschikbaar zowel in het weekend als doordeweeks.

Wat wij bieden:

  • Een bruto-maandsalaris tussen € 2197- € 2663,- op basis van 38 uur;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Pensioen;
  • Op zijn tijd een personeelsborrel;
  • Goede lunchregeling en gratis avondeten als je in de avond werkzaam bent;
  • Leuke personeelsvoordelen, zoals toegang tot de pistes om je ski- en snowboard skills te verbeteren.
  • En natuurlijk gezellige collega’s om mee samen te werken!


Wie zijn wij?

SnowWorld is met 5 skihallen in Nederland, 1 in Frankrijk en 1 in Duitsland het grootste indoor wintersportdorp van Europa! Naast onze pistes horen Indoor Skydive Roosendaal, Icekart Rucphen, Alpine Hotel SnowWorld en klimparken in Landgraaf en Zoetermeer bij de SnowWorld Groep. Ons bedrijf is altijd in beweging - letterlijk en figuurlijk - en daarmee een geweldige plek om te werken..

SnowWorld Landgraaf ontvangt jaarlijks ongeveer een half miljoen bezoekers in haar faciliteiten en F&B-outlets. Deze bestaan o.a. uit een fondue/BBQ-restaurant, bar/restaurant Swissfriends met een groot terras, een a-la-carte restaurant, een apres-skibar en een zalencentrum. In het hoogseizoen zetten wij ons met een team van ongeveer 80 F&B medewerkers elke dag in om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Het profiel van onze gasten is zeer divers met kinderfeestjes, zakelijke groepen en skiteams en van gezinnen tot schoolklassen. Elke doelgroep vereist een andere benadering. Onze horeca professionals hebben de flexibiliteit om zich aan te passen aan de wisselende behoeften van onze gasten. De horecafaciliteiten van SnowWorld zijn 7 dagen per week geopend.