Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Assistent Manager Rental & Slopes

Werkgever:Snowworld
Plaats:Landgraaf

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

In deze veelzijdige functie werk je mee aan een veilige en optimale belevenis van onze gasten. Samen met het team, wat bestaat uit één Manager Rental & Slopes, 10 fulltime medewerkers en +/- 50 oproepkrachten, ben je samen met de manager verantwoordelijk voor de uitgifte van alle verhuurmaterialen, zoals ski’s/snowboards, ski- en snowboardschoenen, kleding, helmen enz. en daarnaast ben je ook medeverantwoordelijk voor het bemannen van de skiliften en het dagdagelijkse piste onderhoud. Je bent de steun en toeverlaat van de afdelingsmanager van de Rental & Slopes.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de medewerkers van de afdeling Rental & Slopes. Je houdt je daarnaast bezig met diverse andere taken zoals gastvriendelijkheid van personeel, aansturen van het supervisor team en medewerkers, zorg dragen voor een goed voorraadbeheer, toezien op een correcte uitvoering van de werkzaamheden etc.

De Assistent Manager Rental & Slopes legt direct verantwoording af aan de Manager Rental & Slopes. Bij afwezigheid van de Manager Rental & Slopes, ben jij het eerste aanspreekpunt binnen de organisatie.

Taken en verantwoordelijkheden:

- Aansturen van medewerkers en zorg dragen voor een goede service en gasttevredenheid;

- Verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken binnen de afdeling;

- Het waarborgen van een goede kwaliteit en serviceniveau;

- Behandelen van opmerkingen en klachten van gasten;

- In samenspraak met de manager het maken en onderhouden van roosters en planning;

- Selecteren en inwerken van nieuwe medewerkers;

Profiel:

Als Assistent Manager Rental & Slopes ben je multifunctioneel inzetbaar binnen alle facetten van de afdeling. Je coördineert samen met de supervisors de uitvoering van de werkzaamheden op een shift. Je bent gefocust op het leveren van een excellent gasten contact.

We zoeken een enthousiaste kandidaat met een gastvriendelijke en flexibele instelling, die bereid is om op wisselende tijden te werken, onder andere in het weekend, in de avonden en feestdagen. Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent stressbestendig.

Functie eisen:
• HBO Facility Management of vergelijkend opleidingsniveau;
• “Hands on” mentaliteit;
• Werkervaring in een leidinggevende functie;
• Flexibel en servicegericht;
• Zelfstandig en analytisch;
• Beheersing van minimaal de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift, beheersing van Franse taal is een pre;
• Je bent een organisatietalent, zeer representatief en je hebt gastgerichtheid in een hoog vaandel staan;
• BHV-certificaat is vereist of je bent bereidt om het te behalen.
Wat kunnen wij jou bieden:

Een uitdagende en veelzijdige baan bij het grootste indoorskigebied van Europa. Een uniek bedrijf met voldoende doorgroeimogelijkheden en een dynamische werkomgeving.. Wij hebben een prettige en collegiale werkomgeving waarin meedenken wordt gewaardeerd. Ook zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals personeelskortingen, collectieve zorgverzekeringen en nog veel meer.

Het contract zal van start gaan zodra de vestigingen weer geopend zijn.

Solliciteer