Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Docent Biologie

Werkgever:Sint-Janscollege
Plaats:Hoensbroek

Wij zoeken

Voor schooljaar 2024-2025 zoeken wij een nieuwe collega! Ben jij bioloog in hart en nieren en wil je jouw kennis delen met onze onderbouwleerlingen op havo en vwo? Heb je een fascinatie voor alles wat leeft, bloeit, groeit en zie je het als een uitdaging om jouw leerlingen daar alles over te leren? Neem jij jouw klas vol enthousiasme en op een inspirerende manier mee in de wereld van dieren, planten en het menselijk lichaam? Wil je daarnaast werken in een spiksplinternieuw schoolgebouw, voorzien van goed geoutilleerde les- en praktijklokalen, collegezalen en studiepleinen? Solliciteer dan op deze baan op het Sint-Janscollege in Hoensbroek.

Wat ga je doen?
Als docent biologie leer jij onze onderbouwleerlingen anders te kijken en na te denken over onder andere flora, fauna, het menselijk lichaam, maar ook over klimaatverandering en milieuproblemen. Je inspireert de leerlingen tot het doen van verrassende ontdekkingen, je organiseert en begeleidt, samen met de praktijkinstructeur practica op school, maar eventueel ook buiten school in musea of in het veld. Door jouw natuurlijke manier van lesgeven weet jij leerlingen te enthousiasmeren voor het vak biologie. Daarnaast ben je in staat om lessen biologie in het Engels op onze TTO-afdeling te verzorgen of ben je bereid om je hiertoe te bekwamen.

Meer informatie over het Sint-Janscollege is te vinden op de website van school: www.sintjan-lvo.nl.

Wij vragen

Je bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid biologie;
Je beheerst de Engelse taal op een hoog niveau (minimaal op B2- of C1-niveau van het CEFR) of bent bereid om deze opleiding te volgen;
Je hebt aantoonbare kennis en affiniteit met het vak biologie en het lesgeven binnen het VO;
Je motiveert en begeleidt de leerlingen om hun doelen te behalen;
Je bent goed op de hoogte van de nieuwste vakgerichte onderwijsontwikkelingen;
Je bent gemakkelijk in de omgang, een prettige collega en je bent een teamspeler die een actieve bijdrage wil leveren aan het verder ontwikkelen en verbeteren van het biologieonderwijs op onze school.

Wij bieden

een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
  • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
  • 12 weken vakantieverlof per jaar
  • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
  • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
  • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Sint-Janscollege

Het Sint-Janscollege in Hoensbroek heeft een aanbod dat bestaat uit havo, tweetalig vwo (Engels), atheneum en gymnasium. Daarnaast kunnen havoleerlingen kiezen voor versterkt Engels.

Het Sint-Janscollege werkt vooral aan de ontplooiing van intellectueel talent en het begeleiden van leerlingen bij het behalen van een waardevol diploma: een diploma dat een goede basis biedt voor een vervolgopleiding in het hbo of het wetenschappelijk onderwijs. We hebben veel aandacht voor vaardigheden als zelfstandigheid, sociaal gevoel en het ontwikkelen van het vermogen om met anderen samen te werken.

Meer informatie over Sint-Janscollege

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”. Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met Yvo Heynen (teamleider havo bovenbouw) via y.heynen@stichtinglvo.nl of via tel 045-5218666