Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Zorgondersteuner bij Oranjehof

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Zorgondersteuner binnen de locatie Oranjehof (16 uur per week)

Zie jij het als een uitdaging om onze bewoners een warm thuisgevoel in Heerlen te kunnen geven? En wil jij een eerste stapje zetten richting zorgassistent? Grijp dan nu je kans!

Samen met je collega's zorg je ervoor dat het huishouden piekfijn in orde is. Hierbij mag het zorgen voor een goede sfeer uiteraard niet ontbreken! Naast de zorg voor een schone omgeving voor onze bewoners, zorg jij ervoor dat ontbijt, lunch en diner elke dag weer een hoogtepunt is. Onze bewoners zullen je dankbaar zijn voor jouw harde werken en je krijgt er veel voldoening voor terug

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen! Met behulp van theorie en praktijk leren we je de kneepjes van het vak als zorg assistent. Als zorg assistent ondersteun je bij lichte verzorging van de bewoners. Denk hierbij aan ondersteuning bij wassen en aankleden, toiletgang en bij het uit bed komen. Ook verstrek je maaltijden en drank en help je bewoners hierbij volgens de geldende richtlijnen en protocollen. Vanuit jouw rol ben je alert op veranderingen bij de bewoners en signaleer je bijzonderheden. Natuurlijk leren onze docenten én jouw ervaren collega’s je alle fijne kneepjes van het vak!

Mocht je de ambitie hebben op de opleiding tot helpende te gaan volgen dan heeft Sevagram ook de mogelijkheden om deze opleiding te faciliteren.

Wil jij een indruk krijgen van je nieuwe werkplek bij Oranjehof?

Je gaat aan de slag bij de Oranjehof! Een modern zorgcentrum gelegen in het Heerlens stadsdeel Heerlerbaan. Deze locatie bestaat uit een kleinschalige verpleeghuisafdeling en woonzorgappartementen. Met het inbrengen van de huiselijke sfeer streeft Sevagram ernaar de bewoners zoveel mogelijk regie over hun eigen leven te laten behouden.

Dat doe je niet alleen, maar binnen een multidisciplinair team. Oprechte aandacht voor elkaar en het bieden van hulp waar nodig. Sevagram heeft ondertussen een gouden certificering van Planetree in haar bezit. Dit komt omdat we iedere dag weer samen zorgen voor mensgerichte- en excellente zorg.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je bent vriendelijk en straalt positiviteit uit;
  • Jij hebt bij voorkeur al wat ervaring opgedaan als zorghulp, thuishulp, assistent of iets vergelijkbaars óf volgt momenteel een zorgopleiding. Heb jij nog geen ervaring maar wel een grote drive om aan de slag te gaan én een grote passie voor de zorg? Dan ontmoeten wij jou ook graag!;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met de doelgroep;
  • Volg jij nu een zorgopleiding of heb je ervaring in eenzelfde functie? Dan is dit een grote pré;
  • Je bent niet bang om jezelf te blijven ontwikkelen!

Wil jij jouw talenten inzetten voor de bewoners van Sevagram?

Ben jij de missende schakel die wij zoeken? Wij maken graag kennis met je!

Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button of ons een whatsappbericht sturen.

Reageer met jouw CV en een korte motivatie of neem contact op met Micki Koot en Linsey Maas, Teammanager Zorg.