Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verzorgenden IG voor vaste dag/avonddienst

Werkgever:Sevagram
Plaats:Valkenburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij graag aan de slag als Verzorgende maar ben je niet in de gelegenheid om in de nacht te werken of om wisselende diensten te draaien? Dan is dit dé perfecte baan die past bij jouw situatie!

Wij zoeken:

Verzorgenden IG voor vaste dag/avonddienst

Om het woongenot, het welzijn, het welbevinden én het geluk van onze bewoners nóg beter te maken staat locatie Oosterbeemd altijd open om nieuw talent te leren kennen. Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken of wij nu, of in de toekomst jou kunnen verwelkomen als nieuwe collega. Binnen Oosterbeemd kun je worden ingezet op vaste dag/avonddienst. Ideaal te combineren met jouw privé-situatie of de perfecte baan wanneer jij geen nachtvlinder bent! In Oosterbeemd wonen bewoners met verschillende zorgindicaties samen. Deze mix van zorg maakt het een dynamische en uitdagende locatie.

Zo maak jij het verschil

Binnen Sevagram heb jij een uitdagende, gevarieerde baan in een dynamische omgeving. Samen met een aantal collega’s ben jij verantwoordelijk voor de volledige zorgverlening en continuïteit ervan. Je voelt goed aan wat een bewoner wil en nodig heeft, en probeert te allen tijde in die behoefte te voorzien. Het werk brengt veel vrijheid met zich mee, maar vraagt ook om een grote mate aan zelfstandigheid. Je bent in staat knelpunten in de dagelijkse zorg zelfstandig op te lossen en eventuele problemen los je op professionele wijze op.

Als gedreven en bevlogen zorgmedewerker werk jij met passie en plezier en dit straal jij ook uit naar onze bewoners. Werken in deze functie maakt dat jij je betrokken en verantwoordelijk voelt. Je brengt de aspecten zorg, welzijn en welbevinden in relatie met elkaar. Een glimlach op het gezicht toveren van de bewoners, dat laat jouw zorghart sneller kloppen.

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

  • Jij bent gediplomeerd verzorgende IG (mbo niveau 3);
  • Jij bent in het bezit van een BHV diploma of bent bereid deze nog te behalen;
  • Jij hebt affiniteit met ouderen;
  • Het gevoel voor het geven van één op één aandacht zit in jouw DNA.

Zo maken wij het verschil!

  • De uren zijn bespreekbaar, of jij nu een klein contract wilt of juist meer uren;
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Jij krijgt in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform cao VVT FWG 35/40 voor verzorgende IG;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Wil jij een indruk krijgen waar jij gaat werken?

Klik hiervoor uitgebreide informatie, een virtuele rondleiding en een foto-impressie van zorgcentrum Oosterbeemd voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen.

Kom maar op!

Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons net zo graag leren kennen als wij jou? Dan staat de koffie klaar. Reageer dan via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Eerst nog wat vragen? Dan staat Ivo Dassen, Teammanager zorg, je graag te woord.

Tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Functieniveau:

Mbo niveau 3

Contactpersonen:

Ivo Dassen, teammanager zorg

tel.: +31 6 51326106

Referentienummer:

2020/089

Sluitingsdatum:

06-11-2020

  • 06-11-2020