Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verzorgende (IG)/medewerker maatschappelijk zorg

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Kijk jij graag verder dan de gebruikelijke kaders en word jij vrolijk van onze creatieve manier van zorg verlenen? Dan worden wij vrolijk van jou!

Wij zoeken als aanvulling op ons team een enthousiaste:

Verzorgende (IG)/medewerker maatschappelijk zorg niveau 3/4

Molenpark biedt kleinschalige en mensgerichte zorg binnen een huiselijke en veilige omgeving die zich kenmerkt door maximale vrijheid. Binnen de locatie Molenpark wonen mensen met een dementie die continu onze zorg, aandacht en ondersteuning nodig hebben. De zorg voor mensen met een dementie en soms ook onbegrepen gedrag maakt in de komende jaren een ontwikkeling door. Molenpark investeert dan ook in het door-ontwikkelen van een therapeutisch leefklimaat waarbinnen we de zorg voor mensen met onbegrepen gedrag zo optimaal mogelijk kunnen vormgeven. Om deze zorg nu en in de toekomst te kunnen blijven waarborgen investeert Molenpark ook in het opleiden van nieuwe collega’s. Zo zijn er een aantal woningen ingericht als leerwoning waarbinnen welzijnwerkers, helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen de kneepjes van het vak kunnen leren van ervaren collega’s. Andersom hopen wij onze visie op zorg nog beter te kunnen laten aansluiten op de toekomst door input van jonge professionals met een scherp oog voor innovatie.

Past Sevagram bij jou?

Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de continuïteit en kwaliteit van zorg en welzijn. Samen met je collega’s zorg jij voor een prettig woon- en leefklimaat en werk je regelmatig samen met onder andere de specialist ouderengeneeskunde, de psycholoog en de fysiotherapeut.

Omdat je in deze functie ook uitgebreid te maken krijgt met de psychische en sociale aspecten van de zorg is het belangrijk dat je sterk in je schoenen staat. De zorg voor en aan mensen met een dementie en in combinatie met onbegrepen gedrag vraagt veel van je intuïtieve, creatieve en innovatieve vermogen. Je ziet het als een oprechte uitdaging om steeds af te stemmen op de wensen en behoeften van onze bewoners en zoekt hierbij steeds naar mogelijkheden in communicatie, verbaal of non-verbaal. Dagelijks voer je gesprekken met bewoners of hun familielid/vertegenwoordiger. Deze kunnen gaan over de zorg zelf, maar ook betrekking hebben op alledaagse onderwerpen. Sociale vaardigheden, met name tact en hulpvaardigheid, zijn dan ook van belang in het ondersteunen van cliënten en een constructieve samenwerking met collega’s is voor jou vanzelfsprekend. Je bent een echte teamspeler die daarnaast ook goed in staat is om zelfstandig werkzaamheden te zien en uit te voeren.

Wat kunnen wij jou bieden

  • Een fijne werkplek met veel ruimte voor creativiteit, innovatieve ideeën en aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling;
  • Een dienstverband voor 20 tot 32 uur gemiddeld, in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform FWG 35 of 40, cao VVT;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een WGA-hiaatverzekering en een ruime regeling meerkeuze arbeidsvoorwaarden;
  • Vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog vele andere secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen.

Eerst kennismaken?

Wil je, voordat je solliciteert, eerst een kennismakingsgesprek, rondleiding of meelopen? Mail dan naar Evi Herinx

evi.herinx@sevagram.nl

Zij drinkt graag een kopje koffie of thee met je!

Aan de slag bij Sevagram

 Zet jij je graag in voor ouderen en wil je hen een mooie dag bezorgen? Dan zit je bij Sevagram goed! Sevagram is een innovatieve en betrokken zorgorganisatie die mensen helpt de kwaliteit van hun leven te vergroten. Creëren van een thuisgevoel, leveren van mensgerichte zorg en altijd een paar stappen vooruit. Kijk jij graag verder dan de gebruikelijke kaders en word jij vrolijk van onze creatieve manier van zorg verlenen? Dan worden wij vrolijk van jou!

Ja, ik wil deze baan!

Kun jij een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen en ben je enthousiast geworden? Reageer dan via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Eerst nog wat vragen? Dan staan wijje graag te woord!

Type baan:

Parttime

Functieniveau:

Mbo niveau 4

Contactpersonen:

Evi Herinx, teammanager zorg

tel.: +31 6 43045202

Referentienummer:

2020/038

Sluitingsdatum:

01-03-2020

  • 02-03-2020