Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Verpleegkundige psychogeriatrie

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Verpleegkundige psychogeriatrie - 28-32 uur

“Altijd reuring in de Regenboog, waar ik mij het beste thuis voel …” Hanneke van Roosmale is MBO Verpleegkundige bij De Regenboog. “Inmiddels werk ik alweer 18 jaar bij De Regenboog en verveel me geen moment, De diversiteit aan indicaties van cognitieve problematiek tot somatiek en psychiatrie vereist een complexe zorg. Hierdoor is er wel praktisch iedere dag reuring. Binnen Sevagram vind je echt werkelijk alles onder één dak, maar met name de psychiatrische doelgroep hier in de Regenboog spreekt mij het meeste aan.”

Locatie Regenboog

De Regenboog is gespecialiseerd in zorg voor ouderen met een psychiatrische stoornis. Meer specifiek gaat het om geronto-psychiatrische aandoeningen in combinatie met somatische en/of psycho-geriatrische aandoeningen.

Jouw baan als verpleegkundige binnen De Regenboog?

In jouw rol als verpleegkundige je kom je te werken op een afdeling van 16 cliënten. Deze afdeling ga jij samen met je collega's (verzorgende, helpende, gasterie medewerkers en welzijn medewerkers) vormgeven volgens de visie van Sevagram Regenboog. Hierbij maak je deel uit van het verpleegkundig team die de samenwerking en organisatie van alle afdelingen vormgeeft. Daarnaast ben je sparringpartner van zorg coördinatoren en manager zorg.

Ons team van verpleegkundige is op zoek naar een collega die zich kan vinden in de volgende kenmerken:
•    slagvaardig
•    doortastend
•    verantwoordelijk (afspraak is afspraak)
•    geduldig
•    begripvol

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Sevagram in Heerlen?

Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een whatsappbericht sturen naar onze recruiter op 06 21 40 91 37.

Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Teammanagers Marius Schepers (06 51 55 47 81) vertelt je graag meer!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.