Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Verpleegkundige locatie Douvenrade

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Mbo-verpleegkundige locatie Douvenrade

Ben jij een gepassioneerde zorgprofessional, op zoek je naar een uitdagende rol waarin je jouw vaardigheden kunt inzetten voor onze bewoners? Onze nieuwste locatie Douvenrade is op zoek naar een MBO verpleegkundige.

Wil jij een indruk krijgen van locatie Douvenrade?

Op een unieke locatie aan de rand van het centrum van Heerlen wordt een modern en op de toekomstgericht zorgcomplex gebouwd waar senioren levensloopbestendig kunnen wonen.

Parc Douvenrade is een combinatie van gebouwen waar zelfstandig wonen én wonen met (verpleeghuis)zorg geleverd wordt. Ons zorgcentrum bestaat uit vijf woonlagen met ieder 21 verpleegkamers en een gezamenlijke huiskamer per etage. Per etage worden oftewel bewoners met somatische zorg (intensieve lichamelijke zorg) verzorgd of bewoners met dementie.

Met name aan deze laatste groep bewoners word in dit gebouw leefcirkels ingezet. Hiermee wordt bedoeld dat deze bewoners met slimme sensoren en domotica zich vrij kunnen bewegen in het gebouw over de verdiepingen en in de tuin. Bewoners kunnen hierdoor in veiligheid genieten van optimale vrijheid.

De faciliteiten op de begane grond zijn niet alleen toegankelijk voor de bewoners van het zorgcentrum maar ook voor bewoners van de aangrenzende appartementen en omwonenden. Zij kunnen gebruik maken van het restaurant, de fysiotherapeut, de kapper of de pedicure. Levensloopbestendig wonen in Douvenrade omdat echtparen in Parc Douvenrade (ongeacht de zorgvraag) samen kunnen blijven wonen. Wel apart maar niet gescheiden! Dat maakt het wonen in Douvenrade uitermate geschikt voor echtparen waarbij één van de twee steeds meer hulp/zorg nodig heeft.

Jouw baan als verpleegkundige binnen Douvenrade in Heerlen?

Bij ons verleen je kwalitatieve, warme zorg waar voldoende tijd en aandacht voor de bewoner écht centraal staan. Als verpleegkundige voer je met precisie en zorg verpleegtechnische handeling uit, van wondzorg tot medicatiebeheer. Jij kent de bewoners goed en kunt daarom snel schakelen bij gezondheidsveranderingen. Dit zorgt ervoor dat jij de beste mensgerichte zorg en welzijn kunt leveren voor onze bewoners. Hierbij hou je rekening met eigen leefgewoontes die in samenspraak vraaggericht worden aangeboden om het thuisgevoel te evenaren.

Wie ben jij

 • Jij hebt het gevoel voor het geven van één op één aandacht in jouw DNA.
 • Jij bent enthousiast, daadkrachtig, denkt in mogelijkheden en weet anderen hierin mee te nemen.
 • Jij hebt affiniteit met een van de doelgroepen; psychogeriatrie (dementie), somatiek of revalidatie.
 • Jij beschikt over geduld en doorzettingsvermogen welke nodig zijn bij het afstemmen tussen de verschillende disciplines, verplegen, begeleiden en bij het coachen van het zorgteam.
 • Jij bent bereid om in alle voorkomende diensten te werken.
 • Jij bent natuurlijk in het bezit van het diploma verpleegkundige op niveau 4 of Hbo niveau.
Waar kun je op rekenen?
 • Bij ons kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren bij een fulltime dienstverband
 • Wij bieden je de mogelijkheid om door te groeien of je verder te ontwikkelen met ons opleidingsaanbod
 • Direct een vast dienstverband is bespreekbaar
 • In deze functie ontvang jij een salaris volgens FWG 45 cao VVT van € 2.858,27– € 3.848,27 (afhankelijk van ervaring) bruto per maand op basis van 36 uur
 • Je maakt deel uit van een Planetree organisatie, mensgericht. Waarin we allemaal vanuit ons hart werken, denken en doen
Wil jij gelijk solliciteren als MBO verpleegkundige bij Douvenrade?

Ben jij enthousiast over het werken binnen Douvenrade? Dan ontmoeten wij jou graag!

Solliciteren kan heel eenvoudig door je gegevens achter te laten via de?solliciteerknop.?Wij nemen dan contact met je op om nader kennis te maken,?of neem direct contact op met Recruitment door te bellen of te appen naar?06?28?49?59?39.

Heb je eerst nog vragen? Of wil je misschien meer informatie? Teammanager Zorg, Leon Lemmens 06-39265694 vertelt je graag meer!

Een competentieanalyse en een ontwikkelassessment maken deel uit van de selectieprocedure.