Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Specialist ouderengeneeskunde (24-36 uur per week)

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Wil jij je steentje bijdragen aan de kwaliteit van leven en de zelfredzaamheid van onze revalidanten en bewoners? Grijp dan nu je kans!

Wij zoeken voor team Behandelzorg:

Specialist ouderengeneeskunde (24-36 uur per week)

Als Specialist ouderengeneeskunde verleen je medische zorg en begeleiding. Je bezoekt cliënten, observeert, onderzoekt en verzamelt gegevens om tot een probleemanalyse, diagnose en behandeling te komen. Je bent eindverantwoordelijk voor de inhoud en het resultaat van het behandel- en zorgleefplan. Naast de medische behandeling richt je je ook op de relatie met verwijzers, zoals ziekenhuis en huisarts. Je levert een bijdrage aan onderzoeksactiviteiten binnen de instellingen en geeft functioneel sturing aan een multidisciplinair behandelteam.

Zo maak jij het verschil

Als specialist ouderengeneeskunde draag je bij aan de kwaliteit van leven en de zelfredzaamheid van de cliënt. In deze verantwoordelijke functie werk jij nauwkeurig, ben je integer en kijk je niet alleen naar het ziektebeeld, maar ook naar de gevolgen van de gezondheidsproblemen. Hierin ben jij een echte doorzetter. Je bent in het bezit van uitstekende sociale en communicatie vaardigheden en biedt de cliënt een luisterend oor. Je weet ook goed te communiceren naar het verplegend personeel wanneer je hen opdrachten of aanwijzingen geeft.

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Jij bent gediplomeerd Geneeskunde Basisarts, met specialisatie ouderengeneeskunde;
 • Registratie in het BIG-register;
 • Kennis conflicthantering en richtlijnen volgens BOPZ, BIG en WGBO;
 • Het gevoel voor het geven van één op één aandacht zit in jouw DNA;
 • Kun je tenslotte de verplichte VOG overleggen? Lees dan snel ons aanbod!

Zo maken wij het verschil

 • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
 • De uren zijn bespreekbaar, of jij nu een klein contract wilt of juist meer uren;
 • Direct een vast dienstverband;
 • Salaris conform FWG 75, cao VVT (maximaal € 7.870,99 op basis van 36 uur);
 • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Team behandelzorg

Binnen Sevagram ga je werken voor het team Behandelzorg. Dit team werkt Sevagram breed en bestaat uit negen Specialisten Ouderengeneeskunde, vier Verpleegkundig Specialisten en een aantal Basisartsen. Deze vakgroep begeleidt coassistenten en participeert in de opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde, Verpleegkundig Specialist en Huisarts.

Binnen het team behandelzorg worden portefeuilles toegekend aan de specialisten ouderengeneeskunde. Als portefeuillehouder psychogeriatrische zorg, geriatrische revalidatie zorg, palliatieve zorg, opleider, consultaties in de eerste lijn of nader te benoemen portefeuilles of een combinatie van portefeuilles ben je een expert binnen het betreffende vakgebied en treed je op als eerste aanspreekpunt bij interne of externe adviesvragen/consulten.

Kom maar op!

Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons net zo graag leren kennen als wij jou? Dan staat de koffie of thee klaar.

Reageer dan via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Eerst nog wat vragen? Dan staat Noraly Groeneveld, Vakvoorzitter medische dienst en Rob van den Broek, Specialist ouderengeneeskunde je graag te woord.

Tot snel!

Functieniveau:

Wo

Contactpersonen:

Noraly Groeneveld, Vakgroepvoorzitter Medische Dienst

tel.: +31 45 560 2783

e-mail: Noraly.Groeneveld@sevagram.nl

Rob van den Broek, Specialist Ouderengeneeskunde

tel.: +31 45 560 2783

e-mail: Rob.vandenBroek@sevagram.nl

Referentienummer:

2020/009

 • 31-12-2020