Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Specialist Ouderengeneeskunde (24-36 uur per week)

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Verantwoordelijk, zelfstandig, bekwaam, oplettend, nauwgezet, geduldig en integer. Herken jij jezelf in deze competenties? Laat er dan geen gras overheen groeien.

Sevagram is voor het team Behandelzorg op zoek naar:

Specialist Ouderengeneeskunde

Werken voor mensen die onze aandacht, hulp en zorg nodig hebben. Jij houdt ervan. Dan is het de hoogste tijd elkaar te leren kennen!

Wat je doet

Als Specialist Ouderengeneeskunde verleen je medische zorg en begeleiding. Je bezoekt cliënten, observeert, onderzoekt en verzamelt gegevens om tot een probleemanalyse, diagnose en behandeling te komen. Je bent eindverantwoordelijk voor de inhoud en het resultaat van het behandel- en zorgleefplan. Naast de medische behandeling richt je je ook op de relatie met verwijzers, zoals ziekenhuis en huisarts. Je levert een bijdrage aan onderzoeksactiviteiten binnen de instellingen en geeft functioneel sturing aan een multidisciplinair behandelteam.

Binnen het team behandelzorg worden momenteel portefeuilles toegekend aan de specialisten ouderengeneeskunde. Als portefeuillehouder psychogeriatrische zorg, geriatrische revalidatie zorg, palliatieve zorg, opleider, consultaties in de eerste lijn of nader te benoemen portefeuilles of een combinatie van portefeuilles ben je een expert binnen het betreffende vakgebied en treedt je op als eerste aanspreekpunt bij interne of externe adviesvragen/consulten.

Dit ben jij

Als Specialist Ouderengeneeskunde pas je op vanzelfsprekende wijze ontwikkelingen binnen je medische vakgebied in de praktijk toe. Dit betekent dat je zelfstandig bent en beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Deze gebruik je ook wanneer je opdrachten of aanwijzingen geeft aan verplegend personeel.

Dit breng je mee

  • Afgeronde universitaire opleiding Geneeskunde Basisarts, met specialisatie Ouderengeneeskunde;
  • Registratie in het BIG-Register;
  • Kennis conflicthantering en richtlijnen volgens BOPZ, BIG en WGBO;
  • Nauwkeurigheid en integriteit;
  • Uitstekende sociale vaardigheden.

Binnen Sevagram ga je werken voor het team Behandelzorg. Dit team werkt Sevagram breed en bestaat uit negen Specialisten Ouderengeneeskunde, vier Verpleegkundig Specialisten en een aantal Basisartsen. Deze vakgroep begeleidt coassistenten en participeert in de opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde, Verpleegkundig Specialist en Huisarts.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Zodra jij beschikbaar bent, kun jij starten; o Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Direct vast dienstverband van 24-36 uur per week;
  • Het salaris bij deze functie bedraagt, conform FWG 75 cao VVT, maximaal € 7.870 op basis van 36 uur;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Eerst kennismaken?

Wil je, voordat je solliciteert, eerst een kennismakingsgesprek, rondleiding of meelopen? Mail dan naar vacatures@sevagram.nl

Kom maar op!

Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons net zo graag leren kennen als wij jou? Dan staat de koffie klaar.

Reageer dan via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Eerst nog wat vragen? Dan staan wijje graag te woord!

Type baan:

Fulltime

Functieniveau:

Wo

Contactpersonen:

Noraly Groeneveld, Vakgroepvoorzitter Medische Dienst

tel.: +31 45 560 2783

René Koëter, Directeur GRZ en Behandelzorg

tel.: +31 45 560 2783

Rob van den Broek, Specialist Ouderengeneeskunde

tel.: +31 45 560 2783

Referentienummer:

2018/009

  • 01-02-2020