Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Receptionist(e) Plataan

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij die administratieve topper die we zoeken en heb jij affiniteit met telefonie? Wees er snel bij en solliciteer direct! 

Voor jou: 

Van jou: 

  • Goed salaris tot maximaal €2555,74 bruto per maand; 

  • Werken in een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s; 

  • Je krijgt een gedegen inwerkperiodedaarna kun je starten; 

  • Een structurele baan voor de duur van 7 maanden voor 20 uur per week; 

  • Pensioenregeling, onregelmatigheidstoeslag en een eindejaarsuitkering. 

  • Jij hebt een MBO werk- en denkniveau, aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring; 

  • Goede contactuele eigenschappen,?zowel telefonisch?als persoonlijk;? 

  • Je maakt je nieuwe werkzaamheden snel eigen en je kunt goed multitasken; 

  • Je bent stressbestendig en kan presteren onder flinke werkdruk; 

  • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken en je bent altijd op zoek naar oplossingen voor verbeterpunten.  

 
Wat ga jij doen als receptioniste? 

Als receptionist(e) ben je oplettend, proactief en ordelijk en verantwoordelijk voor het ontvangen en doorverwijzen van bezoekers, zowel persoonlijk (face-to-face) als telefonisch. Je kunt omgaan met drukte, weet van aanpakken, je denkt in oplossingen en weet mensen het gevoel te geven dat jij hen helpt; het komt goed door jouw betrokkenheid!?Je verricht diverse administratieve en secretariële taken. Je gaat werken met de volgende systemen: het MS office pakket en diverse interne systeemapplicaties. Je ontvangt coaching en sturing vanuit het team zelf en daar waar nodig van de teammanager of coördinator facilitair. 
 

Waar ga jij werken? 

Jij komt te werken bij Sevagram locatie Plataan in Heerlen. Plataan (het geriatrisch revalidatiecentrum) verwelkomt ouderen, die na een ziekenhuisopname, als gevolg van een ongeval of ziekte, niet direct terug naar huis kunnen. Op deze locatie vind je ook de kantoorruimtes van de ondersteunde diensten (het dienstencentrum) van de organisatie.  

De werktijden?liggen van maandag t/m vrijdag tussen 07:30 en 20:30 uur, op zaterdag tussen 08:30 en 20.30 uur en op zondag tussen 09:30 en 20:30er week. Het betreft 6-uurs diensten. 
 
Pak het moment! 

Wil jij als receptioniste hét verschil maken binnen onze organisatie? Dan heten we jou van harte welkom in ons team! Wil jij solliciteren voor deze functie als receptioniste in Heerlen? Dat kan heel eenvoudig via de sollicitatieknop.Heb je eerst?wat vragen? Of wil je misschien eerst nog wat meer informatie? Lisa Bernges, facilitair coördinator binnen locatie Plataan, vertelje graag meer! 

 

*Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Sevagram is een gecertificeerde Planetree organisatie.