Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Persoonlijk Begeleider Oranjehof

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Vacature Persoonlijk Begeleider bij Oranjehof

Intensieve begeleiding elke dag opnieuw zo persoonlijk mogelijk maken: Jij maakt er jouw missie van!

INLEVEN in de wensen en behoeften van de bewoner, jij kunt dat als geen ander. Vanuit hier onderneem jij al het mogelijke om een optimaal welzijn en welbevinden voor de bewoner te creëren. Als begeleider vraagt het werken met deze bewoners de nodige mensenkennis. Je voelt goed aan welke benadering op welk moment de juiste is. Het is voor jou een uitdaging om onze bewoners intensief te begeleiden bij de persoonlijke verzorging, welbevinden en individuele aandacht/activiteiten. Jij maakt er jouw missie van om deze begeleiding elke dag opnieuw zo persoonlijk mogelijk te maken. Maar natuurlijk is er ook ruimte voor groepsactiviteiten. Als begeleider weet je de mensen te prikkelen om deel te nemen maar blijf je binnen de groepsactiviteit ook oog houden voor het individu, dit vergt de nodige flexibiliteit en creativiteit van jou.

ZORGEN gaat dus verder dan alleen de fysieke zorg. Toch blijft de directe zorg een belangrijk aspect in het welzijn van onze bewoners. Daarom gaan we samen kijken waar we jou kunnen bijscholen, zodat jij, waar nodig, kan bijspringen in de fysieke zorg van onze bewoners.

Wil jij een indruk krijgen van je nieuwe werkplek bij Oranjehof?

Je gaat aan de slag bij de Oranjehof! Een modern zorgcentrum gelegen in het Heerlens stadsdeel Heerlerbaan. Deze locatie bestaat uit een kleinschalige verpleeghuisafdeling en woonzorgappartementen. Met het inbrengen van de huiselijke sfeer streeft Sevagram ernaar de bewoners zoveel mogelijk regie over hun eigen leven te laten behouden.

Dat doe je niet alleen, maar binnen een multidisciplinair team. Oprechte aandacht voor elkaar en het bieden van hulp waar nodig. Sevagram heeft ondertussen een gouden certificering van Planetree in haar bezit. Dit komt omdat we iedere dag weer samen zorgen voor mensgerichte- en excellente zorg

Zo maak jij het verschil!

Jij beschikt over een mbo-diploma niveau 3 of 4 SPW, agogisch- of maatschappelijke zorg, social work of een andere vergelijkbare opleiding;

Jouw nieuwsgierigheid maakt dat jij je wilt blijven ontwikkelen;

Jij hebt de modules ADL en medicatie al behaald of bent bereid om door middel van een persoonlijk ontwikkelplan hierin bijgeschoold te worden;

Jouw zorghart gaat sneller kloppen van jouw bijdrage aan de bekwaamheid om zelfzorg van bewoners te stimuleren;

Ervaring in de ouderenzorg is natuurlijk super, maar zeker geen vereiste!

Direct solliciteren als Persoonlijk Begeleider bij Oranjehof?

Lijkt dit de volgende stap te worden in jouw carrière? Solliciteren kan heel eenvoudig, met of zonder CV, door je gegevens achter te laten via de solliciteerknop .

Twijfel je toch of dit wel écht is wat je wil? Neem gerust contact op met Micki Koot (06-18509698) en/of Linsey Maas (06-39084042) Teammanagers Zorg. Wellicht dat een meeloop dag je meer inzicht geeft in deze functie!